Heuvelrug 11.30 uur

Utrecht 16-01-2005 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Rijden onder invloed

VEENENDAAL- Op zondagochtend werd een man aangehouden omdat hij onder invloed reed van alcohol. Omstreeks 04.10 uur werd de 24-jarige automobilist uit Ede gecontroleerd op de Tuinstraat. Hij bleek teveel te hebben gedronken en blies op het bureau 395 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Te paard

LEERSUM- Op zaterdagmiddag werd er te paard gesurveilleerd in de bossen tussen Leersum en Veenendaal. Van 13.00 uur tot 16.00 uur werd hier toezicht gehouden op mountainbikers en crossmotoren. De mountainbikers hielden zich keurig aan de regels en er werden geen crossers waargenomen.

Geweldpleger aangehouden
VEENENDAAL- Op zondagochtend werd een jongen aangehouden na een vechtpartij. Omstreeks 03.10 uur kreeg de politie de melding dat een vechtpartij gaande was in een horecagelegenheid aan de Prins Bernhardlaan. Toen agenten ter plaatse kwamen werd direct de 17-jarige jongen uit Ede aangewezen als de vechtersbaas. Hij had een 18-jarige man uit Rhenen geslagen met een glas. De man uit Rhenen raakte hierdoor gewond aan zijn oog. De geweldpleger werd aangehouden en vervoerd naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.