Ingezonden persbericht

CARWATCH.NL

een andere manier van auto s vinden

HET IS EEN BIJZONDERE DAG VOOR AUTOMINNEND NEDERLAND!

Vandaag is namelijk de unieke zoeksite www.Carwatch.nl live gegaan. De onafhankelijke redactie van Carwatch.nl beoordeelt sites van autobedrijven op basis van aangeboden merken, type, webdesign en inhoud van de website. Een dergelijke manier van auto s zoeken en vinden is uniek.

Het idee is ontstaan uit frustratie tijdens het zoeken naar een occasion via de bestaande autoportals. Op basis van een selectie van gewenst merk en type krijg je doorgaans een enorme lijst met treffers. Het zoeken naar een gebruikte auto is daardoor lang niet altijd een aangename bezigheid.

Carwatch.nl is te vergelijken met een goede restaurantgids, maar dan in autoland. Uitgangspunt is dat het zoeken leuk moet zijn. Carwatch heeft veel voorwerk gedaan en autobedrijven gedetailleerd in categorieën ondergebracht. Hierdoor kan de zoeker snel een selectie opgeven en is het zoeken naar de gewenste auto eenvoudig.

Op dit moment telt de database van Carwatch.nl ruim 1.000 sites. Gezien de enorme belangstelling verwachten wij dat onze teller binnen een jaar op 3.000 sites zal staan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Arjan de Putter tel 0570-651881 arjan@carwatch.nl

Directeur

Carwatch Nederland BV

Stevinhof 17

7424 AG Deventer

I www.carwatch.nl

E info@carwatch.nl