Ingezonden persbericht

Nieuwe therapievormen stress en burnout

ZOETERMEER, 20050116 -- Naar verwachting zal in het eerste kwartaal 2005 Burnin, het onafhankelijk kennis- en informatiecentrum stress en burnout, o.a. een nieuwe "look en feel" introduceren. Belangrijkste uitbreiding is om mensen met stressklachten en of burnout een beter inzicht te kunnen geven in de verschillende soorten van therapieën en behandelingen.


Therapeuten, coaches en behandelaars worden uitgenodigd om input te leveren voor de invulling van deze nieuwe informatie. Het gaat hierbij om reguliere en niet reguliere vormen, van Psychotherapie tot aan b.v. Reiki. De opzet is om per therapievorm een korte toelichting te plaatsen, afgesloten met een ervaring van een cliënt met burnout die met succes behandeld is. Per therapie worden de websites en emailadressen vermeld. De plaatsing van deze informatie is kosteloos.

Verder wijzigingen van deze druk bezochte website (dagelijks 800-2500 bezoekers) zijn o.a. de navigatiestructuur en de verandering van de kleurstelling.
Feng Shui ligt aan de basis van deze nieuwe kleurstelling waardoor het lezen van alle informatie prettiger zal zijn.
In de loop van 2005 wordt hard gewerkt aan het verbeteren van de inhoudelijk informatie door deze beknopter weer te geven. De lange versies van de huidige teksten blijven beschikbaar voor geïnteresseerden. Tevens wordt nieuwe informatie toevoegt over o.a. nieuwe inzichten na 6 jaar Burnish van de initiator Gert Otter.
Bent u geïnteresseerd en wilt u hieraan meewerken, neem dan contact op met de initiator van Burnin, zie www.burnin.nl.




Ingezonden persbericht