Politie Zeeland


W-348-2005 Twee aanhoudingen voor vernieling

Vanmiddag rond 13.30 uur zijn twee personen, een man van 57 en een vrouw van 44 jaar, beiden afkomstig uit Amsterdam, aangehouden omdat zij ervan worden verdacht vernielingen te hebben gepleegd aan een woning aan de Bergstraat in Koudekerke.
De verdachten hadden een geschil over de betaling van goederen en besloten de woning te bekladden met verf. Na verhoor zijn zij beiden weer in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.


Z-349-2005 Inbraak in bedrijf Oostburg

Bij een bedrijfspand aan de Mariahoevestraat in Oostburg is ingebroken.
De inbraak heeft plaatsgevonden op zaterdagavond, tussen 21.30 en 22.00 uur. Er werd een geldbedrag van enkele tientallen euro buitgemaakt. Het is niet bekend hoe de dader(s) het pand binnen is/zijn gekomen.


O-350-2005 Diefstal auto Kruiningen

Een geparkeerd staande auto is tussen gisteravond 21.30 en vanmorgen 10.00 uur weggenomen uit de Marconistraat in Kruiningen.
De auto betreft een Opel Kadett Hatchback in de kleur wit en voorzien van het kenteken XH-66-SH.


O-351-2005 Aanrijding Wolphaartsdijk

In de Lepelstraat in Wophaartsdijk heeft vanmiddag rond 14.51 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Een 31-jarige automobilist uit Rijswijk (zh) reed over de Molendijk en waar de weg overgaat in de Lepelstraat (in een bocht) remde hij om zijn snelheid te verminderen. Daar het wegdek glad was gleed de personenauto die hij bestuurde rechtdoor ipv rechtsaf. In de bocht kwam de Rijswijker in botsing met een tegenligger, een 59-jarige automobilist uit de gemeente Goes. Beide auto's beschadigden door de aanrijding.


W-352-2005 Aanrijding Vlissingen

Op de Gildeweg in Vlissingen heeft een aanrijding plaatsgevonden, vanmiddag rond 15.33 uur.
Een 32-jarige Vlissingse automobilist reed over voornoemde weg en moest plotseling remmen. Omdat een achter hem rijdende 58-jarige Vlissinger niet voldoende afstand hield kwamen beiden in botsing. Beide voertuigen beschadigden door de aanrijding.


O-353-2005 Aanrijding Goes

Op de Van De Spiegelstraat in Goes heeft vanmiddag rond 17.30 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Een 24-jarige automobilist uit Roosendaal gaf, op de kruising met de Blanckstraat, geen voorrang aan een voor hem van rechts komende 20-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen Duiveland. Hierdoor kwamen beide voertuigen met elkaar in botsing. Beide voertuigen raakten beschadigd.