Digitale Gemeente Houten

Hockeyers kunnen ook zwemmen.

zondag 16 januari 2005 - Bron: Hockey Club Houten

Crop registeraccountants en belastingadviseurs heeft tijdens een veiling, waarvan de opbrengst ten goede kwam aan het Hospice in Utrecht, 300 vrijkaartjes voor zwembad Merwestein gekocht. Tijdens het 20 jarig lustrum van Hockey Club Houten heeft Crop registeraccountants en belastingadviseurs deze kaartjes aangeboden aan de jongste jeugd van de hockeyclub.

Afgelopen zaterdag kwam de hockeyclub uit Houten met ruim 130 kinderen naar Nieuwegein. Daar werden ze welkom geheten door medewerkers van het zwembad.
Na een iets wat chaotische omkleed sessie kon het zwembad onveilig worden gemaakt. De hockeyers hadden exclusief toegang tot het golfslagbad, de glijbanen en de wildwaterkreek.

Het bestuur van HC Houten en de jongste jeugd willen Crop registeraccountants en belastingadviseurs en zwembad Merwestein bedanken voor deze fantastische middag.


Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).