Politie Zeeland

O-354-2005 Diefstal uit bedrijf

In St. Maartensdijk, in een bedrijf aan de Nijverheidsweg, is vannacht ingebroken.
Bij het bedrijf is een hoeveelheid roestvrijstaal weggenomen. Een schadebedrag is onbekend, omdat er niet precies duidelijk is hoeveel er is weggenomen.

Z-355-2005 Onder invloed Hulst

Een 48-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen is vanavond omstreeks 19.50 uur betrapt op het rijden onder invloed.
De man moest, op de Stationsweg in Hulst, een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij ruim drie maal zoveel had gedronken als toegestaan. De man moest meteen zijn rijbewijs inleveren en mag zich binnenkort voor de rechter voor zijn gedrag verantwoorden.

O-356-2005 Vernieling auto Wemeldinge

In de Oosterscheldestraat in Wemeldinge is vannacht tussen 02.45 en 03.15 uur een geparkeerd staande auto vernield.
In de auto zit een deukje en ook is hij bekrast. Tevens is de bumper beschadigd. Een schadebedrag is nog niet bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek.

W-357-2005 Bedrijfsinbraak

In een bedrijf aan de Nieuwe Kleverskerkseweg in Middelburg is ingebroken.
Uit het bedrijf is o.a. computerapparatuur weggenomen. Een schadebedrag is nog niet bekend. De dader(s) is/zijn het pand binnengekomen door de toegang te verbreken.

O-358-2005 Rijbewijs ingevorderd

Van een 33-jarige motorrijder uit de gemeente Tholen is vanmiddag rond 14.48 uur het rijbewijs ingevorderd.
De man reed over de N286, ter hoogte van Poortvliet, met een snelheid van 157 kilometer per uur, waar 80 is toegestaan. Ook haalde de man een ander voertuig in over een doorgetrokken streep.