Digitale Gemeente Houten

Benefietmusicalworkshops Lion King voor Azië

vrijdag 7 januari 2005 - Bron: SwingSwingAct

Ook wij van SingSwingAct zijn erg begaan met het leed in Azië.

SingSwingAct heeft daarom het initiatief genomen om twee benefiet musicalworkshops Lion King te organiseren op zondag 16 januari aanstaande. De accommodatie wordt geheel kosteloos ter beschikking gesteld door de Stardance Studios te Houten.

De opbrengst van deze unieke musicalworkshopsworkshops komt ten goede aan Giro 555 voor de slachtoffers van de zeebeving in Azië.

In de ochtend zal er een workshop Lion King voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar worden gehouden en s middags voor 13 jaar en ouder.

Beide workshops staan in het teken van het Arme land en Hakuna Matata (wat betekent Geen zorgen). Dit zijn titels uit de musical The Lion King. Graag zouden wij deze nummers samen met kinderen en volwassenen willen instuderen qua zang, dans en spel. Ervaring is niet vereist. Voorop staat dat wij met elkaar een leuke ochtend of middag zullen hebben, waarbij wij ook stil staan bij het feit dat wij voor de mensen daar, op onze manier een steentje kunnen bijdragen.

De kosten bedragen voor de kinderworkshop 15,= en voor volwassenen 20,= per persoon (inclusief versnapering in de pauze).

Voor meer informatie ga naar www.singswingact.nl of bel Els Molengraaf op 030 634 0851 / 06 222 85 442.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).