Gemeente Maastricht

Benefietconcert in Centre Céramique

Op zondag 16 januari is er van 14.00 tot 17.00 uur in het Centre Céramique een benefietconcert voor de slachtoffers van de zeebeving in Azië. Entree is gratis. U kunt ter plekke geld geven voor de realisatie van de doelen van de Stichting Maastricht Helpt!

Frankenstraat. Er zijn presentaties, een informatiemarkt en u kunt de fototentoonstelling bezoeken.

Wat gebeurt er die avond?
18.30 uur - 19.30 uur: gelegenheid om de foto-expositie te bekijken. Om 19.30 uur is de aftrap van de avond door wethouder Jacques Costongs en Lex Verzijlbergh (directeur Servatius). Daarna volgen de presentaties en vanaf 20.30 uur kunt u de infomarkt bezoeken. Medewerkers van Servatius, gemeente en het buurtplatform zijn aanwezig en er is ruim gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar te praten.


De Limburgse soprane Diana Dullens organiseert samen met de Stichting Maastricht Helpt! op zondag 16 januari van 14.00 tot 17.00 uur in het Centre Céramique een benefietconcert voor de slachtoffers van de zeebeving in Azië. Het wordt een verrassend concert met klassieke muziek, jazz en rock waarbij bezoekers op ieder moment kunnen binnenlopen en waarvoor geen entree wordt gevraagd. Hiervoor in de plaats wordt aan de bezoekers gevraagd om ter plekke een financiële bijdrage te leveren voor de realisatie van de doelen van de Stichting Maastricht Helpt! Verder komt een deel van de cateringopbrengst tijdens het concert ten goede aan de stichting.

Het programma: `classic meets jazz and rock'
Het concert bestaat uit drie blokken. Tussen 14.00 uur en 15.00 uur zorgt de Limburgse soprane Diana Dullens, afgestudeerd aan het conservatorium van Aken, samen met pianist Jeroen Riemsdijk voor de klassieke inbreng. Vervolgens laat het Modern Jazz Quintet met vocaliste Catharina van Briljouw tussen 15.00 tot 16.00 uur jazz klinken in het Centre Céramique. Het benefietconcert wordt tussen 16.00 en 17.00 uur afgesloten met rock door de Limburgse 4-mans-formatie Greendream (www.greendream.nl).