BEURSGEBOUW EINDHOVEN

17e internationale Artiesten- en Evenementenbeurs

16 t/m 18 januari 2005:
17e Internationale Artiesten- en Evenementenbeurs

Kom inspiratie opdoen tijdens de aeb; dé vakbeurs waar u in een sfeervolle ambiance persoonlijk in contact komt met de aanbieder van entertainment!

Op 16, 17 en 18 januari 2005 organiseert Beursgebouw Eindhoven BV de 17e editie van de Internationale Artiesten- en Evenementenbeurs (aeb). Deze unieke vakbeurs is de enige ontmoetingsplaats in Nederland waar een dergelijk aanbod van entertainment op één locatie te ontmoeten is.

Niet alleen zelfstandige artiesten, artiestengezelschappen en artiestenbureaus presenteren zich, ook organisatiebureaus, evenementenbureaus en aanverwante toeleveranciers aan de evenementenbranche zijn vertegenwoordigd. Zij bieden de bezoeker een grote diversiteit aan entertainment in een uiterst sfeervolle ambiance. Van straat(theater) tot kinderentertainment, van circus tot muziek en zang en van acrobatiek tot illlusie; van een in te huren speciale (openings)act tot een complete productie op maat gemaakt.

Noemenswaardige nieuwkomers zijn o.a. Theater Oogmerk en Levend Lijf die dit jaar Nederlands Kampioen Living Statues zijn geworden met hun coproductie: Groeten uit ..., Hai'tek, die u laat kennismaken met de Ruissimulatie. Pitbox Race Events, met diverse vormen van entertainment op racegebied. Vormirakel, die hele speciale muzikale acts verzorgt welke het beste kunnen worden omschreven als een organisch audiovisueel spektakel. Schik Organisatie BV onderscheidt zich van vele organisatiebureaus; een deel van de artiesten leeft met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. De selectie van deze artiesten vindt plaats op kwaliteit en staat garant voor een perfecte compositie van muziek, theater en amusement. Een aantal van deze artiesten verzorgt ook een optreden in de podiumzaal.

Vele deelnemers hebben reeds aangekondigd met nieuwe producties/primeurs naar de beurs te komen. Helaas worden deze primeurs meestal pas op de beurs bekend gemaakt en valt er dus nog niet heel veel te verklappen; de boodschap is dan ook om het zelf te komen bekijken.

Een bezoek aan de aeb biedt niet alleen de mogelijkheid om op één locatie inspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van entertainment; de grote diversiteit aan entertainment is ook direct in te kopen.

Men kan zich persoonlijk laten adviseren en alvast een stukje 'proeven' van de sfeer die men kan verwachten; niet alleen in de sfeervolle stands, maar ook in de Podiumzaal waar men gedurende alle dagen live-optredens bij kan wonen. Het geboden entertainment varieert per dag en is zeer uiteenlopend. Inmiddels is het programma van de podiumzaal bekend en te bekijken op onze website, zodat de bezoeker zijn beursbezoek gericht hierop kan afstemmen. Dit programma is bovendien opgenomen in de beurscatalogus die bezoekers bij binnenkomst gratis ontvangen en die tevens informatie over de aanwezige deelnemers bevat.

De aeb is reeds jaren hét ontmoetingspunt voor de aanbieders en afnemers van entertainment.
Het Artiestencafé biedt de mogelijkheid in een informele sfeer bij te praten met branchegenoten.

Voor praktische info, zoals exposantenlijst en optreedschema Podiumzaal, brengt men vooraf een bezoek aan onze website, www.aeb.nl. Bovendien kan men hier een kortingskaart uitprinten waarmee men een korting van 4,50 euro op de entreeprijs van 11,50 euro ontvangt.

Een bezoek aan de 17e Internationale Artiesten- en Evenementenbeurs is een must voor iedere organisator

Note: De Internationale Artiesten- en Evenementenbeurs ondersteunt de stichting 'Mijn Vriend de Clown'. Deze stichting is opgericht om middels clownstherapie contact te leggen en te communiceren met zwaar dementerende mensen op het gevoelsniveau van vreugde en verdriet. Om dat te bereiken stimuleert 'Mijn Vriend de Clown' wetenschappelijk onderzoek en leidt de stichting clowns op om clownstherapie te kunnen geven. Zij zijn op de beurs aanwezig met een infostand.
---

///

Organisatie: Beursgebouw Eindhoven B.V.
Locatie: Beursgebouw Eindhoven
Organisator: Jolanda Smits
Adres: Lardinoisstraat 8, NL-5611 ZZ Eindhoven Postadres: Postbus 769 NL-5600 AT EINDHOVEN

Telefoon: +31 (0)40 - 246 36 26
E-mail: jolanda@beursgebouw.nl
Fax: +31 (0)40 - 244 55 33
Website: www.aeb.nl

Openingstijden:
zondag 16 januari 2005: 11.00 tot 18.00 uur maandag 17 januari 2005: 14.00 tot 22.00 uur dinsdag 18 januari 2005: 11.00 tot 18.00 uur

Entree: 11,50 euro
met kortingskaart: 7,00 euro

22 dec 04 14:11