Ingezonden persbericht

Concert voor Azie/Afrika in Vianen

Air Laut, Bij Ons en Get on Stage treden op in het Stadshof theater in Vianen

VIANEN, 20050111 -- Op zondag 16 januari organiseert de Ierse folkband Air Laut in nauwe samenwerking met de gemeente Vianen een benefietconcert voor de slachtoffers in Vianen. Samen met het trio Bij Ons en het popkoor Get on Stage zullen zij proberen die avond heel veel geld op te halen voor giro 555.


Na de bevingsramp in Azie/Afrika kwamen er ontzettend veel spontane akties op gang. Gradus Lemmen en Jack van Asdonck van Air Laut besloten ook vrij snel na de ramp om een benefietconcert te organiseren. De band speelde al vaker bij soortgelijke optredens. Laatst nog voor de stichting KIRO die voor hun Romeens weeshuis een nieuwe industriele wasmachine moest kopen.
Voor dit concert kregen we al vrij snel medewerking van bevriende bands. Bij Ons is een trio met Srdan Kekanovic (zang en gitaar), Maki Jabandzic (accordeon) en op viool Monique Lansdorp (begeleidingsband van Boudewijn de Groot en Ernst Jansz). Zij spelen Joegoslavische romanzes en ballades. Get on Stage is een 58-koppig popkoor onder leiding van Simone Brinkman en Erwin Hoorweg (pianist/arrangeur van Trijntje Oosterhuis. Zij zullen openen met een aantal popsongs.
Het concert zal beginnen om 20.00 uur en de kassa is open om 19.30 uur. Telefonisch informatie kunt u krijgen bij Loek 0347-369373 of bij Jack 0347-370693.
Mocht meer informatie willen hebben over het concert bezoek dan onze site www.concertvoorazie.tk.



Ingezonden persbericht