TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 13-01-2005

Televisie
TROS TAFEL TWEE
Uitzending dinsdag 18 januari t/m donderdag 20 januari Nederland 2 - 17.05 uur

WILMA NANNINGA, HANS KLOK EN MILIKA PETERZON SCHUIVEN AAN BIJ TROS TAFEL TWEE

Presentator Bert Kuizenga en meesterkok Ad Janssen ontvangen komende week wederom een aantal gasten in de studio van TROS TAFEL TWEE. Ze voeren een gesprek over de waan van de dag met de hoofdgast.

In de komende week zijn de gasten: journalist Wilma Nanninga op dinsdag 18 januari, op woensdag 19 januari illusionist Hans Klok en presentator Milika Peterzon is donderdag 20 januari te gast.

In de uitzending van 20 januari is ook een filmpje te zien van Harry Kleverwal. Hij heeft met 31.000 euro het hoogste bedrag geboden voor de presentatoren van het middagprogramma. Hij heeft hiermee een maaltijd gewonnen, bereid door meesterkok Ad Janssen en geserveerd door presentator Bert Kuizenga, een 'tuinopknapbeurt' door Rob Verlinden en een 'huisdierverzorging' door Martin Gaus. Het bod van 31.000 euro komt geheel ten goede aan giro 555.

Tijdens de uitzendingen bereidt meesterkok Ad Janssen een gerecht waarbij de kijker wordt uitgenodigd via www.eetsmakelijk.nl zijn voorbeeld te volgen. De gast mag uit de menukaart van Ad een gerecht kiezen dat vervolgens door Ad wordt gemaakt.

Iedere dag is er in TROS TAFEL TWEE een bijzondere rol weggelegd voor Rob Verlinden en Martin Gaus. Tuinexpert Rob Verlinden neemt een kijkje in de tuin van de gast en geeft adviezen, richt opnieuw in en geeft uiteraard voor de kijkers de originele/nuttige Rob Verlinden-tips. Dierenraadsman Martin Gaus verdiept zich in het wel en wee van het huisdier van de gast, of de eventuele wens om een huisdier te hebben, of waarom de gast juist geen huisdieren heeft... Voor de kijkers is er dan de typische Gaus-tip voor hun huisdier in het bijzonder en dieren in het algemeen.

Ten slotte kan de kijker een vraag stellen aan de gast van de volgende aflevering via het antwoordapparaat dat tot een uur na uitzending bereikbaar is.




TROS