Gemeente Terneuzen

Persbericht 17-01-2005

Info avond sport voor specifieke groepen

TERNEUZEN De gemeente Terneuzen organiseert een inspraakavond over sport en bewegen voor specifieke doelgroepen. Voor de stimulering van deze zogenoemde breedtesport kreeg de gemeente subsidie van het ministerie van Welzijn, Volksgezondheid en Sport (WVS).

Met de subsidie wil het ministerie sport en recreatie voor ouderen, chronisch zieken, gehandicapten, jeugd en jongeren met een functiebeperking stimuleren.

De inspraakavond vindt morgen plaats, dinsdag 18 januari, van 19.30 tot 22.00 uur in cultureel centrum De Halle, Rooseveltlaan 1a in Axel. Betrokken organisaties zijn persoonlijk uitgenodigd maar ook belangstellenden zijn van harte welkom.

Al eerder sprak de gemeente met diverse belanghebbenden om hun standpunten en ideeën te vernemen. Om alle betrokken partijen ruimschoots in de gelegenheid te stellen bij te dragen aan de invulling van dit vierjarig project, wordt een inspraakavond georganiseerd. De aan Hulst, Sluis en Terneuzen verleende subsidie wordt in deelprojecten uitgewerkt in samenwerking met SportZeeland.

Nadere informatie:
Afdeling Communicatie
gemeente Terneuzen
Dirk Timmers 0115-455 523
06-536 911 35

Gemeente Terneuzen - T. 0115 455 000 - E. gemeente@terneuzen.nl