AutoRai

Iedere nieuwe Hyundai nu inclusief Dell PC

(18-1-2005)
De politiek heeft de pc-privé-regeling afgeschaft, maar Hyundai biedt, uniek in Nederland, zijn klanten nog wel computervoordeel. Sterker nog, vanaf 20 januari wordt iedere nieuwe Hyundai geleverd inclusief een Dell-computer! Om dit Hyundai PC Festival extra luister bij te zetten, richt Hyundai bovendien de spotlights op diverse actiemodellen, waarbij het voordeel kan oplopen tot bijna 5.000 euro!

Iedereen die tijdens het Hyundai PC Festival een nieuwe Hyundai aanschaft, ongeacht het model, krijgt die afgeleverd inclusief een Dell-computer. Het betreft de moderne Dell Dimension 2400, voorzien van een Pentium 4-processor (2.8 GHz), 80 GB Hard Drive, een 48X CD-ROM Drive, 256 MB 333 MHz Ram Memory, een 17-inch CRT-monitor en alle benodigde software. Kortom, een computer die volledig voldoet aan de wensen van de hedendaagse computergebruiker.

Het unieke Hyundai PC Festival betekent meteen de verkoopstart van een hele reeks actiemodellen. Zo zijn er voordelige uitvoeringen leverbaar van de Atos, de Getz, de Matrix, de Accent, de Trajet, de Santa Fe en de H 200.

Atos Cool
Zomer of winter: de Atos Cool is een aantrekkelijke aanbieding. De extra airconditioning kost slechts 300 euro â een klantvoordeel van 695 euro. âs Winters bestrijdt airconditioning condens op de ramen en âs zomers houdt hij het interieur aangenaam koel. De Atos Cool staat al vanaf 9.295 euro bij de dealer.

Accent Young
De Accent 1.3i Young is een andere ijzersterke aanbieding. De sportief gelijnde driedeurs heeft een messcherpe prijs: 10.995 euro. De ruime vijfdeurs staat vanaf 11.495 in de prijslijsten, waarmee het een van de allervoordeligste compacte middenklassers van dit moment is.

Getz
Van de Getz heeft Hyundai een serie speciale edities uitgebracht. (in beperkte oplage) De Getz Young kenmerkt zich door een ongewoon prettig prijskaartje dat een bedrag vermeldt vanaf 9.995 euro. ABS met EBD, stuurbekrachtiging, elektrische bedienbare ramen en centrale portiervergrendeling is op deze uitvoering allemaal standaard. De Getz
1.1 Sky en 1.3 Sky hebben onder meer een fantastisch elektrisch bedienbaar schuifdak. Het voordeel bedraagt 495 euro op de 1.1 Sky en 595 euro op de 1.3 Sky. De Getz Cool is de vierde optie: deze beschikt over airconditioning voor een meer prijs van slechts 400 euro.

Matrix Cool
Op de Matrix Cool krijgt de koper een indrukwekkend voordeel van
2.250 euro, doordat de aanschafprijs slechts 16.995 euro bedraagt. Dit actiemodel is voorzien van onder meer airconditioning, een achterspoiler, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, privacy glass, dakrails, mistlampen en afstandsbediening voor de centrale portiervergrendeling.

Trajet Motion
De Hyundai Trajet 2.0i CVVT Motion doet daar nog eens schepje bovenop met een derde zitrij, lederen bekleding, verwarmbare voorstoelen en Climate Control. De prijs van 27.495 euro voor de Trajet 2.0i CVVT Motion betekent voor de koper een voordeel van 4.700 euro.

Santa Fe Motion
Met een consumentvoordeel van 4.945 euro spant de Hyundai Santa Fe 2WD Motion de kroon. De koper betaalt 26.995 euro voor de benzine variant en 30.995 euro voor de Common Rail Diesel variant van deze Santa Fe en krijgt daarvoor een uiterst compleet uitgeruste auto met onder meer Climate Control, Cruise Control, lichtmetalen 17-inch wielen en een elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak met kompas.

H 200 Dubbele Cabine
Ook voor de veelzijdige H 200 Dubbele Cabine heeft Hyundai een schitterende aanbieding. Niet alleen krijgt de koper een nieuwe Dell-computer â maar ook een H 200 die beschikt over een geavanceerd Blaupunkt-navigatiesysteem.

De unieke Hyundai PC Festival-actie met gratis Dell-computer loopt tot en met 28 februari. De voorraad van diverse actiemodellen is beperkt, dus voor dubbel voordeel is enige spoed geboden.

Hyundai Multipoint Garantie
Hyundai biedt bijzonder uitgebreide garantievoorwaarden onder de titel Hyundai Multipoint Garantie. Deze omvat drie jaar productgarantie waarbij er géén kilometerbeperking geldt, zes jaar carrosseriegarantie plus nog eens drie jaar mobiliteitsgarantie (snelle assistentie bij pech onderweg). De Multipoint Garantie geldt voor alle Hyundai-personenautoâs en alle Hyundai-bedrijfswagens.