PERSBERICHT - 2005-01-18

Charme en romantiek in top van Rotterdamse attractie

Overnachten 'op niveau' in suites Euromast

De Euromast is af. Voor het eerst in de geschiedenis van de bijna 45 jaar oude attractie is het mogelijk te overnachten in twee suites, toepasselijk Heaven en Stars genoemd. Na de ingrijpende renovatie en de totale restyling van restaurant De Brasserie was het overdag al extra genieten van het adembenemende uitzicht over Rotterdam. Sinds zaterdag 15 januari 2005 is de Euromast nu ook s nachts te bewonderen.

Charme en romantiek ten top Overnachten op de Euromast is een unieke belevenis. De charme en de romantiek van het gebouw en het jaren 60-gevoel komen s nachts in volle glorie tot uitdrukking: het zingen van de wind, de lage plafonds en de ijsbloemen op het enkele glas. De transparantie en ronde vormen van de gerestylde Euromast, gebaseerd op de jaren 60, zijn terug te vinden in de inrichting van de comfortabele suites. Deze setting; het comfort en de grote hoogte zorgen voor een unieke ambiance om lekker in weg te dromen.

Heaven en Stars
De twee suites liggen direct boven De Brasserie, op ruim honderd meter hoogte. Heaven ligt aan de zuidzijde van de Euromast, het iets kleinere Stars aan de noordzijde. De gasten hebben van 22.00 tot 10.00 uur exclusief toegang tot de platforms. Zowel in Heaven als in Stars is een deur aangebracht, die toegang biedt tot het grootste en hoogste balkon van Rotterdam.

Daarnaast beschikken de suites over een ruim tweepersoonsbed, een comfortabele badkamer met jacuzzi, een loungehoek, een minibar en moderne faciliteiten als bureau met wireless internet, airco, en tv met DVD en minibar. Gasten krijgen een feestelijke fles champagne en kunnen bovendien gebruikmaken van de roomservice, die tot 01:00 uur beschikbaar is.

Reserveren
Hotelgasten kunnen de suites tot maximaal een maand voor de verblijfsdatum reserveren. Heaven kan gereserveerd worden voor maximaal drie volwassenen of voor twee volwassenen en twee kinderen. Stars is voor twee personen geschikt. De suites kosten 375,- per nacht, inclusief een fles Laurent Perrier-champagne en een uitgebreid luxe ontbijt, maar exclusief toeristenbelasting.

Informatie:
De Euromast
Parkhaven 20
3016 GM Rotterdam
(010) 436 48 11
internet: www.euromast.nl
e-mail: suites@euromast.nl

NOOT VOOR DE REDACTIES (