Ingezonden persbericht


Persbericht 18 januari 2005

Facilitair 2005 grootste evenement voor facilitaire sector

De komende editie van de vakbeurs Facilitair is het enige evenement voor facility managers waar zij álles te weten komen over hun vakgebied. Op 19, 20 en 21 januari vormen zo'n driehonderd standhouders een evenement met datgene wat een facility manager zou willen en moeten weten. Wie de tijd neemt, vindt alles terug op deze beurs die gehouden wordt in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. Een beursvloer die meer dan twee hectaren omvat, en daarmee het grootste communicatieve evenement in West-Europa vormt.

De groei die de vakbeurs Facilitair de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, leidde tot volwassenheid. Dit heeft natuurlijk direct te maken met de groei die de facilitaire sector, in zijn algemeenheid, doormaakte en nog steeds maakt. De vakbeurs Facilitair beleeft straks in januari haar 7e editie en is sinds 1999 in gelijke tred met de sector meegegroeid. Door dit evenement te bezoeken hebben inmiddels duizenden facilitair managers ontdekt dat er nog veel meer winst te behalen is in hun vakgebied.

Gelijktijdige vakbeurzen

Gezien het succes van de vorige editie, worden in dezelfde hal, gelijk met de vakbeurs Facilitair nog drie andere vakbeurzen gehouden. De vakbeurzen Gebouw, Toegang+Controle en Domotica zijn op zichzelf staande evenementen maar hebben alledrie duidelijke raakvlakken met facility management. Omdat de beurzen op dezelfde dagen onder dezelfde voorwaarden worden gehouden en tijdens dezelfde uren open zijn, kan iedereen die dat wil ongehinderd en gratis alle vier de vakbeurzen bezoeken. De aanvullende onderwerpen maken een bezoek nóg interessanter en completer.

Het bezoeken van de beurs

Afgezien van de vakinhoudelijke zaken die Facilitair 2004 te bieden heeft, waaronder een interessant congresprogramma, mag elke bezoeker wederom een groot aantal extra's verwachten bij een bezoek aan de vakbeurs. Gratis koffie voor 'vroege vogels', gratis gebruik garderobe, gratis catalogus en gratis deelname aan themapresentaties verzorgd door standhouders. Bezoekers kunnen zich digitaal voorregistreren op de website www.facilitair.net of zich richten tot het beurssecretariaat, tel: 040-2086000.

---- --