PERSBERICHT - 2005-01-18

'Visit London' leert vrouw kneepjes van het vak winkelen

Visit London, toeristenorganisatie voor Londen, maakt het de toerist nu nog makkelijker om te genieten in Londen met de vele aanbiedingen. Visit London introduceert 'My friend in London'. Deze 'vriend' geeft persoonlijke rondleidingen in januari en deelt alle winkelkennis met je, zodat je de beste winkels en de leukste locaties leert kennen.

Met meer dan 30.000 winkels en 26 grote markten is Londen dé winkelhoofdstad, met winkelgebieden als Oxford Street, Knightsbridge en Sloane Square, winkels als Harrods, Liberty en Harvey Nichols en een keuze uit merken als Gucci en Tiffany & Co. Genoeg voor Sex and the City-vrouwen om in een handomdraai hun geld uit te geven!

Overnachten met kortingEnkele van Londen's meest beroemde hotels en winkels bieden samen met Visit London verschillende interessante kortingen aan voor diehard shoppers. Grovesnor House Hotel bijvoorbeeld, biedt een overnachting voor 2 personen aan (met ontbijt) voor het gereduceerde tarief van £169, inclusief £20 aan Selfridges kortingsbonnen, om het winkelen vast wat te vergemakkelijken.

Nieuw in Londen
In Londen verschijnen voortdurend nieuwe designers, nieuwe winkels en outlets. Dit zorgt er voor dat de stad elk moment van het jaar nieuwe ervaringen biedt. Een goed voorbeeld is het recent vernieuwde Carnaby Street en King's Court. Hier zijn nieuwe winkels geopend, waaronder X-Large, een skateboard en hip hop winkel die ook vestigingen heeft in New York, Los Angeles en Tokio en een kapsalon van celebrity hairstylist Johnnie Sapong (doet o.a. Naomi Campbell en Jude Law!). Dit winkelgebied is een must voor liefhebbers van de nieuwste ontwerpers en zal in 2005 snel uitgebreid worden.

www.visitlondon.com
Kom meer te weten over shoppen in Londen en de vele aanbiedingen op www.visitlondon.com. Hier kun je ook gratis de pocket 'Shop London' downloaden, een funky winkelgids met tips van kenners voor de nieuwste winkels, de beste boetieks en het hotste designtalent. Verder vind je op de site winkelervaringen en informatieve gidsen zoals 'Designers in London', 'Markets', 'Shopping for Jewellery', 'Chic on the Cheap', 'Designer Discount Stores', 'Famous Stores' en 'Shopping for Kids'.

Noot voor de redactie,