Eemland noord, 10.30 uur

Utrecht 18-01-2005 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Afval verbranden

BAARN Op maandag 17 januari werd een man bekeurd voor het verbranden van snoeihout.

Rond 17.25 uur kreeg de politie de melding dat op een terrein aan het Groeneveld een brand zou zijn. Ter plaatse bleek dat op het terrein van een bedrijf een stapel van drie bij drie meter snoeihout in brand stond. Een 52-jarige man uit Baarn gaf aan het snoeihout te hebben aangestoken en te weten dat dit illegaal was. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Vernielingen

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Op maandag 17 januari deed een vrouw aangifte van enkele vernielingen.

Een 42-jarige vrouw uit Bunschoten-Spakenburg bemerkte op zondag 9 januari dat in dat weekend haar auto op de Molenstraat rond de tankdop was bekrast. Het daaropvolgende weekend zag zij op zondag 16 januari dat in dezelfde straat door onverlaten de spiegel van haar auto was vernield en dat een mobiel toilet, door mogelijk dezelfde onverlaten, omver was gegooid.

Getuigen van de vernielingen wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Eemland noord op telefoonnummer 0900-8844.

Snelheidscontrole

BAARN De politie heeft op maandag 17 januari van 13.30 uur tot 14.45 uur een verkeerscontrole op de Drakenburgerweg gehouden. Zeven bestuurders reden te hard en werden bekeurd. De bestuurder met de meeste haast reed 80 km/u.