Ingezonden persbericht


Persbericht

Michiel Willemse aangesteld als Sales Manager bij Neopost BV

Almere, 18 januari 2005 - - Neopost BV - dochtermaatschappij van Europees marktleider in mailoplossingen Neopost SA - heeft met ingang van 10 januari jl. drs. Michiel Willemse (46) aangesteld als Sales Manager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de commerciële strategie en uitvoering van het verkoopbeleid en voor business development. Tevens gaat Willemse zich richten op de verdere opbouw en professionalisering van het sales team 'new business'.

Voor zijn indiensttreding bij Neopost BV was Willemse werkzaam als zelfstandig management consultant met als specialisatie informatietechnologie en logistiek management. Daarvoor heeft hij bij KPN Telecom gewerkt als respectievelijk Sales Director Corporate Marketing en Manager Corporate Accounts. Voor die tijd was hij werkzaam binnen IBM Nederland waar hij diverse Finance & Marketing functies vervulde.

Neopost BV - Palmpolstraat 5, 1327 CA Almere
Telefoon: 036 - 549 31 33, e-mail: informatie@neopost.nl

Over Neopost BV
Neopost BV is toonaangevend leverancier van geavanceerde couverteersystemen, frankeermachines, weegschalen, briefopeners, postkamermeubilair en supplies. De organisatie biedt - ongeacht de specifieke business - een op maat te maken totaaloplossing en zet hierbij apparatuur en postkamermeubilair in die de vereiste ondersteuning leveren om binnen iedere organisatie de performance én klanttevredenheid te maximaliseren. Neopost BV is gevestigd in Almere en onderdeel van het beursgenoteerde, Franse Neopost SA.

De Neopost Group is Europees marktleider op het gebied van documentverwerking en neemt wereldwijd een toonaangevende tweede positie in. Dankzij de jarenlange, succesvolle samenwerking met haar internationale netwerk van 90 distributeurs en officiële partners levert Neopost maatwerk aan meer dan 800.000 klanten in 70 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Frankrijk en er zijn diverse verkoop- en productievestigingen in België, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Ierland, Japan, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. In 2002 nam Neopost zowel Ascom Hasler (wereldwijd nummer drie leverancier van mailingoplossingen) als Stielow (toonaangevend leverancier van postkamermeubilair en enveloppenopeners) over. Nadere informatie over Neopost: www.neopost.nl.


---

Voor redactionele informatie en/of fotografie:
Influx PR - Margienke Bos
Margienke@influx-pr.com
Telefoon: 055 - 366 3034
Ref: Pb0105