Ingezonden persbericht


Persbericht

René Brokerhof start organisatieadviesbureau gespecialiseerd in de zorgsector ~ voormalig GGD-directeur en bestuurslid GGD Nederland wil kennis en ervaring breder inzetten als zelfstandig adviseur ~

11 januari 2005 -- René Brokerhof, tot 1 januari 2005 directeur van GGD Achterhoek en bestuurslid van GGD Nederland, heeft een nieuw organisatieadviesbureau gespecialiseerd in de zorgsector opgericht onder de naam Lunivi Advies BV (www.lunivi.nl).

Brokerhof is al twintig jaar actief in managementfuncties in de gezondheidszorg. In zijn laatste functie als directeur van de GGD Achterhoek begeleidde hij de fusie van deze organisatie met de GGD Stedendriehoek en implementeerde hij het kwaliteitssysteem op basis van de HKZ-normen in deze GGD. Voor zijn aanstelling bij de GGD Achterhoek, stond Brokerhof al aan het hoofd van de in Amstelveen gevestigde GGD Amstelland-de Meerlanden, waar hij onder andere de ambulancedienst verzelfstandigde. Brokerhof begon zijn GGD-carrière bij GGD Westfriesland, waar hij de positie van adjunct-directeur bekleedde.

Verder bekleedde Brokerhof lange tijd een bestuursfunctie binnen koepelorganisatie GGD Nederland. Hierbij was hij verantwoordelijk voor de portefeuilles kwaliteit, opleidingen en onderzoek.

"Juist in de gezondheidszorg is een gezond functionerende organisatie van levensbelang," aldus René Brokerhof. "Een externe blik is dan soms net wat een organisatie nodig heeft. Met mijn jarenlange ervaring in het doorvoeren van veranderingen in zorginstellingen denk ik dat ik hierdoor veel kan betekenen voor organisaties, met name in de gezondheidszorg. Ik heb dan ook enorm veel zin om als zelfstandig organisatieadviseur aan de slag te gaan."

(237 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie over Lunivi Advies, een interview of fotografie, kunt u contact opnemen met René Brokerhof op: Telefoonnummer: 0314 39 59 40 Faxnummer: 0314 39 36 09 E-mail: brokerhof@lunivi.nl Website: www.lunivi.nl

Bij dit persbericht is fotografie beschikbaar. Neem hiervoor contact op met Lunivi Advies BV op info@lunivi.nl.


---- --