VODAFONE
http://www.vodafone.nl

PERSINFORMATIE: Speciale aanbieding op Vodafone Bel TeGoeden

Maastricht, 18 januari 2005 - Klanten die vanaf 24 januari een abonnement afsluiten bij Vodafone profiteren van een speciale promotie op alle Vodafone Bel TeGoeden. De kortingen op de abonnementen kunnen oplopen tot 8,5% per maand. Klanten kunnen profiteren van lagere beltarieven en al vanaf 9 Eurocent per minuut bellen. Vodafone klanten kunnen zelf hun eigen persoonlijke mix van Voice, SMS en Vodafone live! TeGoeden kiezen en combineren.

Met deze promotie biedt Vodafone nog meer klanten de mogelijkheid om de beste en meest innovatieve diensten, zoals UMTS diensten, zelf te ervaren. Middels dit aanbod profiteren klanten van ons hoogwaardige netwerk, 24 uur per dag en 7 dagen per week gratis customer service en bellen van en naar meer dan 170 landen. Allemaal voor de meest concurrerende en meest flexibele tarieven in de markt.

Voor het kiezen en combineren van hun optimale persoonlijke pakket van diensten kunnen klanten zich laten adviseren bij de Vodafone winkels, via internet of via Customer Service.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel meer dan 147 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 14 landen.