Gemeente Putten


Prijswinnaars kerstbomenactie krijgen hun prijs uit handen van wethouder De Graaf (14-01-2005)

---

Maandag 17 januari 2005 om 16.30 uur heeft wethouder E.H. de Graaf de prijzen aan de prijswinnaars van de kerstbomenactie overhandigd. Dinsdag 11 januari 2005 heeft het college van burgemeester en wethouders de trekking verricht en zijn onderstaande tien prijswinnaars uit de bus gekomen. Zij hebben van de burgemeester een uitnodiging ontvangen om bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn.


1^e prijs

John van de Broek, 12 jaar

mountainbike


2^e prijs

Annemarie Almekinders, 12 jaar

draagbare radio/CD-speler


3^e prijs

Martijn Schreuders, 8 jaar

portable CD-speler


4^e t/m 10^e prijs

Vincent ter Wal, 11 jaar

CD-bon

Jens Slofstra, 7 jaar

CD-bon

Jolein Klinck, 6 jaar

CD-bon

Melissa van de Koot, 6 jaar

CD-bon

Robin Posthouwer, 9 jaar

CD-bon

Arjen Schuit, 14 jaar

CD-bon

Klaas Ligtermoet, 12 jaar

CD-bon

Inwoners van Putten konden gedurende twee dagen hun kerstboom gratis bij de gemeente inleveren.

De kerstbomeninzamelactie werd al weer voor de derde keer gehouden nadat het vreugdevuur aan de Van Geenstraat werd afgeschaft. Om te voorkomen dat kerstbomen door de woonwijken gaan zwerven en om ook iets voor de jongere jeugd te doen, organiseerde de gemeente deze inzamelactie voor de jeugd tot 15 jaar. Voor elke ingeleverde kerstboom ontvingen deelnemers 50 eurocent. Daarnaast kregen zij voor elke boom een lot waarmee zij kans maakten op mooie prijzen.

Er zijn zo´n 750 kerstbomen ingeleverd en versnipperd bij de gemeentewerf aan de Ambachtstraat. Dat zijn er 300 meer dan vorig jaar. Uit de ingeleverde loten blijkt dat sommige kinderen behoorlijk hebben ingezameld in hun woonomgeving. Als zij niet tot de prijs­ winnaars behoren, hebben zij in elk geval een leuk zakcentje verdiend.