Ingezonden persbericht


persbericht

Perfect for People levert StreamServe aan Eldim

Nieuwegein, 18 januari 2005 - Eldim, dochter van Sulzer AG, heeft een contract getekend met Perfect for People voor de inzet van StreamServe om het optimale uit hun huidige IT-infrastructuur te halen. Door de inzet van StreamServe verwacht Eldim verbeteringen te realiseren bij barcodering, flexibele outputmogelijkheden en bij de opmaak, distributie én ontvangst van de bedrijfsdocumenten binnen en buiten de organisatie.

StreamServe Business Communication Platform (BCP) beschikt over uitgebreide communicatie- en data outputmogelijkheden. De software-oplossing geeft organisaties controle over de opmaak van alle bedrijfsdocumenten met gebruikmaking van de huidige bedrijfsapplicaties. StreamServe is een softwareoplossing die aanvullend is op de SAP-oplossing. Perfect for People verkoopt StreamServe in Nederland. Met deze technologie heeft Eldim de flexibiliteit om zich aan te passen aan de eisen van nu én de toekomst , zegt Peter de Bruin, Senior Sales Executive Perfect Extensions van Perfect for People.

Met Streamserve is Eldim in staat om de planning efficiënter te maken door het elektronisch ophalen en ontvangen van nieuwe en gewijzigde leverschema s en klantorders. Het frequent aanpassen wordt vereenvoudigd en is hierdoor minder arbeidsintensief , zegt Truus Zorg, IS-Manager van Eldim.

Over Eldim BV

Eldim BV is gespecialiseerd in het bewerken van onderdelen van industriële gasturbines en het bewerken en produceren van onderdelen van vliegtuigmotoren. Belangrijke klanten zijn o.a. Pratt & Witney, Rolls Royce, General Electric, Siemens en Alstom. Eldim is in Nederland gevestigd in Lomm (Limburg) en maakt deel uit van de Zwitserse firma Sulzer AG, divisie Sulzer METCO subdivisie Turbine Components. Er werken ongeveer 400 mensen bij Eldim.

Over Perfect for People

Perfect for People is een van de grootste dedicated SAP-partners in de Nederlandse markt. Perfect for People levert consultancy- en beheerdiensten. Ook biedt Perfect for People aanvullende SAP gecertificeerde oplossingen. Door het uitgebreide productportfolio kan Perfect for People projecten van A tot Z aanpakken. Met behulp van deze diensten en oplossingen kunnen klanten hun SAP-omgeving efficiënter en effectiever beheren én zijn zij in staat om de gewenste resultaten te bereiken. Er werken bij Perfect for People ruim 120 medewerkers, die samen streven naar maximale kwaliteit en klanttevredenheid.

Perfect for People heeft op donderdag 16 december 2004 de award voor Hoogste Score Klanttevredenheid van SAP Nederland ontvangen.

Bezoek voor meer informatie onze website: www.perfectforpeople.nl

of bel: 030-609 58 00.

Meer informatie voor de redactie:

Perfect for People

Leslie van Westing

Tel. 030 609 58 00

e-mail: leslie.van.westing@perfectforpeople.nl

Potters PR

Monique Potters

Tel. 0345 501595 GSM 06 28 88 96 32

e-mail: monique@potterspr.nl