Ingezonden persbericht


Persbericht

Hand Held Products lanceert Europese website voor partners ~ nieuwe site biedt kanaalpartners meer lokale informatie ~

18 januari 2005 - Hand Held Products, een toonaangevende producent van op imaging-technologie gebaseerde oplossingen voor gegevensverzameling, introduceert een nieuwe Europese website. Deze is speciaal ontwikkeld om partners en klanten in de EMEA-regio te voorzien van meer lokale informatie.

Via www.handheld.com kunnen Europese bezoekers toegang krijgen tot informatie over Hand Held Products en zijn producten in het Frans, Duits en Engels. Daarnaast biedt de site lokale nieuwsberichten en aankondigingen worden geplaatst op de site.

Een belangrijk onderdeel van de nieuwe website is het afgeschermde gedeelte voor partners, waar kanaalpartners allerlei relevante informatie kunnen vinden, zoals EMEA productnieuws en updates, actuele prijzen, datasheets voor alle oplossingen, informatie over trainingsessies van Hand Held Products en achtergrondinformatie over technologieën, bijvoorbeeld in white papers.

De partnerpagina s geven ook toegang tot een online winkel waar Autorized Service Centers reserveonderdelen kunnen bestellen. Andere nieuwe mogelijkheden zijn onder andere Fedex order tracing- en RMA- (return materials authorisation) tools. Met deze tools kunnen kanaalpartners de producten volgen die naar ze zijn toegestuurd en de terugzending van goederen automatiseren.

Zowel de website als het partnergedeelte hebben een intuïtieve, eenvoudig te gebruiken navigatie. Hiermee kunnen gebruikers informatie vinden via verschillende routes. Informatie over een specifiek product kan bijvoorbeeld worden gevonden via de soort technologie, de productnaam of de industrie waarbinnen het product wordt gebruikt.

Simpel gesteld geeft de nieuwe website onze partners extra informatie. Maar de informatie op de website zetten alléén is niet genoeg gebruikers moeten deze gegevens snel en op gevoel kunnen vinden , aldus Patrick Nijhof, Web en CRM projectmanager EMEA bij Hand Held Products. De site verschaft tevens inzicht in producttransport en de terugzending van goederen door middel van de Fedex order tracing- en RMA-tools. Ik ben van mening dat de online beschikbaarheid van deze overvloed aan informatie zal leiden tot aanzienlijke tijdbesparingen voor zowel onze partners als de sales- en supportteams bij Hand Held Products.

De nieuwe EMEA website, inclusief partnersite, is te bezoeken op www.handheld.com.

(334 woorden)

Bericht voor de redactie

Over Hand Held Products
Hand Held Products is een toonaangevende producent van op imaging-techniek gebaseerde oplossingen voor gegevensverzameling voor mobiele en draadloze applicaties en applicaties voor transactieverwerking, zoals barcodescanners, mobiele computers en transactieterminals.

Hand Held Products, een innovator op het gebied van data capturingproducten en -oplossingen, introduceerde in 1972 de eerste handheld barcode leespenscanner met commerciële potentie ter wereld. Sindsdien heeft het bedrijf baanbrekende en innovatieve producten op het gebied van barcode scanning op de markt gebracht, zoals lineaire en area imagers en image engines, de mogelijkheid om automatisch de juiste barcodesymbologie te selecteren, geavanceerde lineaire en 2D decoderingsalgoritmen en de eerste 2D-geschikte draagbare dataterminal ter wereld.

Hand Held Products klantgerichtheid en zijn sterke wereldwijde partnernetwerk hebben geleid tot een indrukwekkende klantenlijst. Hand Held Products mag vele bedrijven in de mobiele en industriële sector en de detailhandel tot zijn klantenkring rekenen, waaronder The United States Postal Service, Heineken, Deutsche Bahn, Federal Express, Coca-Cola en Continental Airlines.

Hand Held Products is een particulier bedrijf en heeft wereldwijd meer dan 565 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Amerikaanse Skaneateles Falls. Het Europese hoofdkantoor staat in Eindhoven. Hand Held Products heeft tevens kantoren in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Spanje, China (Hongkong), Japan, Brazilië en de Verenigde Staten.

Voor verder persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Viviane Brokerhof bij LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: vivianeb@lewispr.com http://www.lewispr.com

All product and service names mentioned herein may be the trademarks of their respective owners.

LEWIS Global Public Relations

Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com

Financial Times Top 20 Best Places to Work, 2004
PRWEEK UK Top ten all-sector agency, 2004
PRWEEK US Fastest climbing technology agency, 2004 PRSA Campaign award winner, 2003
Marketing PR Agency of the year finalist, 2003