Lankhorst Public Relations

Vakantiegids 2005
CDT Franse Ardennen

Vakantiegids Franse Ardennen 2005

De VVV Franse Ardennen heeft een vernieuwde, jonge, dynamische, 28 paginas tellende, Nederlandstalige brochure uitgebracht, waarin de charme van de streek en al haar toeristische mogelijkheden worden beschreven.

De kleurrijke en trendy nieuwe brochure geeft u een goed beeld van deze natuurlijke streek in Noordoost Frankrijk, waar u de bekende gemoedelijke Franse sfeer vindt op korte afstand van Nederland.

In de brochure treft u informatie aan over ondermeer de actieve mogelijkheden, de gastronomie, de 17e eeuwse hoofdstad Charleville-Mézières, Sedan met haar grootste vestingkasteel van Europa en de vijf verschillende streken van de Franse Ardennen. Daarnaast vindt u per stad of regio een groot aantal tips voor toeristische bezoekjes of activiteiten.

Heerlijk een weekendje weg op zoek naar de rust en de ruimte.

Een groot aantal arrangementen in de Franse Ardennen wordt aangeboden door diverse Nederlandse en Belgische reisorganisaties. Op de laatste pagina van de brochure treft u de namen van de betreffende reisorganisaties aan. Voor de zelfdoeners is er een hele lijst met praktische adressen, zodat u zelf uw verblijf naar eigen smaak kunt organiseren.

De nieuwe brochure is gratis te verkrijgen bij:

VVV Franse Ardennen

B.P. 419

F-08107 CHARLEVILLE-MEZIERES cedex

Tel. 00 33 324 56 06 08

Fax. 00 33 324 59 20 10

E-mail: info@ardennes.com

Web: www.ardennes.com (downloaden)