CDG


RES introduceert WISDOM

18-1-2005
P E R S B E R I C H T

RES introduceert WISDOM', een unieke Windows® Desktop onderhoudsoplossing. Een op zichzelf staande software oplossing die bestaande technologieën als Microsoft® SMS complementeert.

Zoetermeer, 18 januari 2005

Real Enterprise Solutions (RES), marktleider op het gebied van Desktop Management oplossingen introduceert WISDOM, dé onderhoudsoplossing voor Windows. WISDOM stelt beheerders in staat om diverse taken die een onderdeel vormen van een Windows® desktop omgeving te distribueren, automatiseren en te vereenvoudigen en alles vanuit één centraal punt. RES stelt vanaf 4 februari de prerelease beschikbaar via de webiste www.res.nl en aan het eind van dit kwartaal is de officiële publieke versie beschikbaar.

RES heeft haar naam al jaren gevestigd in de Applicatie Management markt met het product PowerFuse, een complete desktop management oplossing voor Windows®. WISDOM is dan ook ontwikkeld vanuit de directe behoefte van bestaande PowerFuse gebruikers en resellers aan een eenvoudige en gestroomlijnde change en configuratie onderhoudsoplossing.

Bob Janssen, CTO en mede oprichter RES, Bestaande PowerFuse gebruikers vertelden ons dat bestaande change en configuratie oplossingen weliswaar robuust zijn, maar veel al te complex voor de dagelijkse onderhoudstaken binnen een Windows® desktop omgeving. Wij hebben WISDOM ontwikkeld als de eerste efficiënte en inzichtelijke change en configuratie oplossing, die beheerders helpt bij het automatiseren van de dagelijkse taken. WISDOM stelt organisaties in staat om alle Windows® desktops en servers beter te organiseren en biedt inzicht en controle in alle configuratie onderhoudstaken binnen de organisatie. Een beheerder kan nu snel routine onderhoudstaken eenvoudig automatiseren, zoals het modificeren van registry settings of client distributie, of het monitoren van logs en disk space, aldus Bob Janssen. WISDOM stelt onze businesspartners en gebruikers in staat om nog efficiënter met de bestaande resources om te gaan en zodoende levert WISDOM organisaties een aanzienlijke financiële besparing op.

Peter Hoekstra, Directeur CDG Europe bv, CDG is verheugd met deze ontwikkeling, RES biedt CDG en haar businesspartners met WISDOM wederom een belangrijke propositie. Optimale Applicatie Beschikbaarheid bestaat voor organisaties veel al uit zowel een gecentraliseerde als een traditionele Client Server omgeving, met WISDOM kan deze mix nu op een makkelijke manier onderhouden worden. Nieuwe producten zijn belangrijk voor CDG Europe, zeker nu we aan het begin staan van een Europees avontuur. Doordat CDG ook in België en Luxemburg RES producten mag distribueren bezorgt WISDOM ons wederom veel value add die onze partners van CDG Europe verwachten.

Voor informatie kunt u contact opnemen met
De heer I. Hüsen
Tel: +31(0)79- 3601300