Provincie Flevoland




Flevopenningen Ondernemersgala blijft uitverkocht

De belangstelling voor het Flevopenningen Ondernemersgala 2004 blijft onverminderd groot. Het evenement werd in verband met het overlijden van prins Bernhard 7 weken uitgesteld, maar het aantal deelnemers is gelijk gebleven. 26 januari is nu de dag waarop het Flevopenningen Ondernemersgala plaatsvindt en dat gebeurt in de Meerpaal in Dronten.

Eindelijk zullen de 9 genomineerde bedrijven op 26 januari verlost worden van de spanning en zullen de winnaars in de drie categorieën bekend gemaakt worden. En het blijft tot het laatste moment spannend want pas op de avond zelf zal de hoofdjury haar uiteindelijke keuze maken.

Voor de Flevopenning Beste Startende Onderneming zijn genomineerd: Easy Services uit Lelystad, Happy Connect uit Almere en The Potato Company uit Emmeloord. Anker Drukkers uit Lelystad, Hakvoort Horeca uit Emmeloord en Schaap Shipcare uit Lelystad zijn genomineerd voor in de categorie Beste Duurzame Onderneming. En voor de Flevopenning Meest Innovatieve Onderneming zijn Betonmortelcentrale Flevoland uit Lelystad, Insentec uit Marknesse en (opnieuw) Schaap Shipcare uit Lelystad genomineerd. Naast de officiële bekendmaking van de winnaars tijdens het galadiner en de bijbehorende prijsuitreiking, bevat het programma ook amusement.

Afgelopen jaar is er achter de schermen door de initiatiefnemers Kamer van Koophandel, Syntens, Rabobank en VNO-NCW Midden en provincie Flevoland hard gewerkt aan de realisatie van dit unieke evenement. In 2005 zal de organisatie rondom de Flevopenningen ondergebracht worden in een stichting. Deze stichting wordt op 24 januari officieel opgericht.

Voor meer informatie over de Flevopenningen kunt u kijken op www.businessinflevoland.nl.