Persberichten dinsdag 18 januari

's-Hertogenbosch 18-01-2005

AANHOUDINGEN BIJ RUZIE

's-Hertogenbosch - Maandagmiddag zijn vijf inwoners van 's-Hertogenbosch aangehouden. Rond 14.50 uur werd een vechtpartij gemeld in de wijk de Muntel in 's-Hertogenbosch. Aldaar bleken twee families met elkaar slaags te zijn geraakt. Alle vechtenden, twee vrouwen van 35 en 44 jaar en drie mannen van 20, 31 en 48 jaar, zijn aangehouden. Twee van hen, de 31 jarige man en de 35-jarige vrouw, zijn eerst aan hun opgelopen verwondingen behandeld in een ziekenhuis. Het vijftal is voor verder onderzoek ingesloten.

RIJBEWIJS KWIJT BIJ SNELHEIDSCONTROLE

Heusden - Maandagmiddag is op de Provincialeweg N267 in Heusden een 31-jarige man uit Waalwijk bekeurd. De man reed 160 km/u terwijl ter plaatse 80 km/u is toegestaan. Omdat hij meer dan 50 km/u te hard reed, werd ook zijn rijbewijs ingevorderd.

WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN

's-Hertogenbosch - Maandagmiddag zijn een 23-jarige vrouw en een 15-jarige jongen uit Hedel aangehouden. Ze werden in een winkel aan de Markt in 's-Hertogenbosch betrapt toen ze drogisterijartikelen, met een waarde van 46,50 euro, wegnamen. Tegen het tweetal is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor zijn ze later in de avond heengezonden.

TE VEEL GEDRONKEN

's-Hertogenbosch - In de nacht van maandag op dinsdag, rond 03.50 uur is op de Buys Ballotweg in 's-Hertogenbosch een 46-jarige man uit die plaats bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man weigerde mee te werken aan een ademanalyse. Ook bleek het rijbewijs van de man nog te zijn ingevorderd, in verband met een eerdere veroordeling voor het rijden onder invloed. De man is bekeurd voor het weigeren van de ademanalyse en het rijden terwijl zijn rijbewijs is ingevorderd. Ook kreeg de man een rijverbod.

TE VEEL GEDRONKEN

Sint Oedenrode - In de maandagavond, rond 22.45 uur is op de Brockstraat in Sint Oedenrode een 29-jarige man uit Eindhoven bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 2 uur.

NOG TWEE AANHOUDINGEN

Vught - Naar aanleiding van de aanhouding van de 14 jarige jongen uit Vught in verband met de inbraak op 16 januari in een school aan de Titus Brandsmalaan te Vught zijn nog twee jongeren aangehouden. De twee jongeren, 13 en 16 jaar hebben samen met de eerder aangehouden jongen van 14 jaar de inbraak in de school gepleegd. Tegen het drietal is proces-verbaal opgemaakt en na verhoor zijn ze overgedragen aan de ouders.

AANRIJDING LETSEL

Oss - Bij een aanrijding op de Euterpelaan te Oss op 18 januari 2005, omstreeks 09.30 uur is een 17 jarige bromfietser uit Oss met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Oss. Het slachtoffer kreeg geen voorrang van een 28 jarige automobiliste uit Oss, toen deze rechtsaf sloeg.