Ingezonden persbericht


Inter Access viert 25-jarig bestaan en betrekt nieuw hoofdkantoor

Hilversum, 18 januari 2005 - Inter Access viert dit jaar zijn 25-jarig bestaan. De feestelijke opening van het nieuwe hoofdkantoor van het bedrijf op 18 januari 2005 markeert de start van het jubileumjaar. De heer E.C. Bakker, burgemeester van Hilversum, verricht de officiële opening in aanwezigheid van een groot aantal klanten van Inter Access.

Het nieuwe hoofdkantoor is ontworpen door Ed Veenendaal van Architectenbureau Veenendaal Bocanet + Partners. Het pand combineert openheid, transparantie en een moderne uitstraling met de nieuwste voorzieningen en een krachtige IT-infrastructuur. Geheel in lijn met de uitstraling van het nieuwe hoofdkantoor introduceert Inter Access tevens een nieuwe huisstijl. De kernwaarden van het bedrijf - dynamiek, openheid en transparantie - komen onder andere tot uitdrukking in het vernieuwde logo en kleurgebruik.

"De ingebruikneming van het nieuwe hoofdkantoor is een mijlpaal voor Inter Access", zegt Gerard Willemse, directeur/oprichter van Inter Access. "Ik ben er trots op ons jubileum en de opening van het nieuwe hoofdkantoor te kunnen vieren in aanwezigheid van vele klanten. Dat we al 25 jaar toonaangevend kunnen zijn in de dynamische markt van ICT-dienstverlening, danken we aan hen, onze medewerkers en onze businesspartners."

Het nieuwe bezoekadres van Inter Access is:
Inter Access B.V.
Colosseum 9, 1213 NN Hilversum

Postadres, telefoon- en faxnummers zijn ongewijzigd gebleven: Postbus 840, 1200 AV Hilversum
telefoon: 035 - 6 888 400, fax: 035 - 6 888 684

# # #

Over Inter Access
Inter Access is strategisch partner en dienstverlener op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT). ICT is een onmisbaar instrument om waarde te creëren in een dynamische economie waarin snelheid, efficiency, klantgerichtheid en flexibiliteit de randvoorwaarden vormen. Om dit instrument goed in te zetten, beschikt Inter Access over kennis van zowel technologie als zakelijke processen. Dit vertaalt zich in een breed portfolio van oplossingen die onze relaties helpen succesvoller in hun business te zijn. Naast de levering van oplossingen is Inter Access ook een innoverende partij op het gebied van On Demand, het leveren van ICT-diensten op afstand. En dat voornamelijk in de branches handel en industrie en in de publieke sector. Naast deze branches heeft Inter Access kennis van en ervaring met de financiële markt. Inter Access vertaalt zijn geïntegreerde visie in branchespecifieke oplossingen, ontworpen met specifieke aandacht voor beheer: Think, Build, Implement & Operate. Een helder en praktijkgericht model voor strategisch en operationeel succes.

Voor meer informatie en digitaal fotomateriaal:
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Marjan Kok
Telefoon: 030 656 50 70
E-mail: interaccess@lvtpr.nl

Inter Access B.V.
Dennis Huybrechtse
Telefoon: 035 6 888 575
E-mail: dennis.huybrechtse@interacces.nl