TWYNSTRA GUDDE

Twynstra Gudde benoemt nieuwe partners

Twynstra Gudde Adviseurs en Managers heeft per 1 januari jl. vijf nieuwe partners benoemd.

Ir. S. (Suzanne) van Kinderen (33)
Sinds 1997 is Van Kinderen werkzaam bij Twynstra Gudde te Amersfoort. Haar vakgebied is risicomanagement in de breedste zin des woords. Dat betekent risicomanagement op strategisch bedrijfsniveau, maar ook risicomanagement bij programma's en projecten. Haar opdrachtgevers zijn divers; van Rijksoverheid tot bedrijfsleven en van ziekenhuis tot waterbedrijf. Haar specialisme ligt op het snijvlak tussen risicomanagement en aanbestedingsvraagstukken. Ze heeft vele publicaties op het gebied van risicomanagement op haar naam staan. Achtergrond: studie Civiele Techniek aan de Technische Universiteit van Delft.

Drs. D. (Daniëlla) van Well-Stam (32)
Sinds september 1995 is van Well-Stam werkzaam bij Twynstra Gudde te Amersfoort op het gebied van risicoanalyse en risicomanagement. Zij levert expertise en ondersteuning voor organisaties of projecten. Haar specialisme ligt op het gebied van grote (infrastructurele) projecten. Zij heeft verscheidene boeken en artikelen op risicomanagementgebied op haar naam staan.
Achtergrond: studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en Infra Development aan de Rijksuniversiteit van Groningen.

Ing. C.E.M. (Carol) Lemmens (36)
Sinds november 2001 is Lemmens werkzaam bij Twynstra Gudde en adviseert hij in het werkveld van huisvestingsprojectmanagement en facility management. Zijn specialisaties zijn huisvestingsvraagstukken bij veranderende organisaties, bedrijfsvoering in het facilitaire werkveld en sourcing. Voorheen was Lemmens werkzaam als manager bij NS Facility Services en general manager bij CWF. Achtergrond: studies werktuigbouw, gebouwtechnologie en bedrijfskunde.

drs. E. (Ed) Koelé (42)
Sinds juli 2000 is Koelé werkzaam bij Twynstra Gudde als adviseur en manager. Zijn werkterrein is de herontwikkeling van stedelijke gebieden, waarbij de aandacht met name gaat naar het voortraject, dat zich richt op het haalbaar maken van projecten. Zijn specialisatie ligt op het snijvlak van ruimtelijke ordening en financiën, alsmede de procesmatige aansturing van projecten waarin sprake is van een integrale aanpak van gebieden (fysiek, sociaal, economisch). Zijn portefeuille bestaat uit uiteenlopende opdrachtgevers zoals gemeenten, corporaties, beleggers, zorginstellingen etc. Hiervoor werkte Koelé achtereenvolgens bij Bureau Middelkoop, het Gemeentelijk Grondbedrijf van Amsterdam en belegger/ontwikkelaar Amvest.
Achtergrond: planologie.

J. (Jacob) Dijkstra RA (46)
Vanaf 1 oktober 2004 maakt Dijkstra deel uit van de frontoffice van Twynstra Gudde Interim Management/Twynstra Gudde Project Executives. Hij studeerde bedrijfseconomie en accountancy (NIVRA) en volgde de Masterclass Interim Management aan de Rotterdam School of Management. Hij is werkzaam geweest als adviseur bij een accountantskantoor, als plaatsvervangend directeur bij een bankinstelling en als directeur bij een oliemaatschappij. Vanaf 1992 is hij werkzaam als zelfstandig interim manager. Hij heeft ondermeer opdrachten uitgevoerd in de zorgsector, het bank- en verzekeringswezen en de vastgoedbranche (woningcorporaties en vastgoedbeleggers). Dijkstra is in het bijzonder georiënteerd op besturingsvraagstukken, begeleiding van fusies en samenwerkingen, en strategisch en financieel management in de hierboven genoemde sectoren.


---