Gemeente Maastricht

Informatieavond Centrumplan Wittevrouwenveld



Op dinsdag 18 januari houden woningstichting Servatius en Gemeente Maastricht weer een informatieavond. Niet zoals u gewend bent in het Wittevrouwenveld zelf, maar in het Centre Céramique. Want daar is namelijk de fototentoonstelling van fotograaf Herman Wijler over een periode van het Wittevrouwenveld vol emotie die achter ons ligt.

Intussen zijn we al een hele tijd aan de slag met het Centrumplan en de toekomst van Wittevrouwenveld, samen met de bewoners en het buurtplatform.
Een toekomst met veel nieuwe kansen en mogelijkheden. Op de informatieavond willen we laten zien wat tot nu toe bereikt is en wat de plannen zijn. Praktisch en duidelijk. Onderwerpen zijn het Trefcentrum, de woningen en winkels, de openbare ruimten en de Frankenstraat. Er zijn presentaties, een informatiemarkt en u kunt de fototentoonstelling bezoeken.

Wat gebeurt er die avond?

18.30 uur - 19.30 uur: gelegenheid om de foto-expositie te bekijken. Om 19.30 uur is de aftrap van de avond door wethouder Jacques Costongs en Lex Verzijlbergh (directeur Servatius). Daarna volgen de presentaties en vanaf 20.30 uur kunt u de infomarkt bezoeken. Medewerkers van Servatius, gemeente en het buurtplatform zijn aanwezig en er is ruim gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar te praten.