Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Comfort Fit van Sorbo®:

Schoonmaak- én werkhandschoen met meer comfort;
katoenen binnenvoering voorkomt transpiratie

Januari, hartje winter. Hoog tijd voor een goede (en warme) huishoudhandschoen. Benieuwd naar dé huishoudhandschoen van het jaar? De nieuwe Comfort Fit van Sorbo®. Een letterlijk en figuurlijk alledaags product dat nu op meerdere punten fors is verbeterd.

De aloude (gele) huishoudhandschoen is van 100% latex. "Een stroef materiaal dat veroorzaakt dat de handschoen lastig is aan en uit te trekken", zo luidde het oordeel van de consument. Reden voor Sorbo® om te investeren in nieuwe materialen: een dikkere latex buitenlaag, die óók een zachte katoenen binnenvoering mogelijk maakt. Het veel steviger latex vergemakkelijkt het aan- en uittrekken. En de voordelen van katoen zijn bekend: katoen ademt en voorkomt zo onnodige transpiratie aan de handen.

Ook geschikt voor zware huishoudelijke klussen
Tweede voordeel van de robuuste uitvoering: de Comfort Fit is ook geschikt voor de zware huishoudelijke klussen. Binnentoepassingen bijvoorbeeld zijn het schoonmaken van badkamer en sanitair. Of een extra beschermlaag voor de handen bij het afwassen. Daarnaast is de Comfort Fit een bijna perfecte werkhandschoen voor buiten. Denk aan het verwijderen van aanslag op buitenschilderwerk of het wassen van de auto. En zeker in de koude winter is de extra warmte van de katoenen voering mooi meegenomen.

Geen confectie maar een maatpak
Derde voordeel: de Comfort Fit zit als gegoten. Want het is natuurlijk onzin om de individuele consument níet tegemoet te komen met de pasvorm. En dus is de duurzame Comfort Fit verkrijgbaar in drie maten: Small, Medium en Extra Large. De geur van Comfort Fit? Ook daar is aan gedacht: een frisse sinaasappelgeur, en dat werkt toch net iets prettiger dan de chemische geurassociaties van een reguliere huishoudhandschoen.

-- Modekleuren van 2005 --
Modekleuren van 2005
Ook mooi meegenomen is de kleurstelling van de Comfort Fit: fel oranje in combinatie met een 'lekkere' zalmkleur. De reden? De kleurstelling van de buitenkant heeft geen enkele invloed op de prijs. "En als je dat weet, is het een kleine moeite om óók een huishoudhandschoen uit te voeren in de modekleuren van 2005. Want het oog wil ook wat." Aldus een woordvoerder van fabrikant Sorbo® .

Adviesprijs: EUR 3,99

De superieure Comfort Fit kost EUR 3,99 en ligt vanaf januari 2005 in de betere supermarkten en warenhuizen. Zie ook: www.sorbo.com.

Duiven, 17 januari 2005



Ingezonden persbericht