Digitale Gemeente Houten

Nationale Voorleesdagen in Bibliotheek Houten

maandag 10 januari 2005 - Bron: Bibliotheek Houten

Van dinsdag 18 januari tot en met zaterdag 29 januari staat het voorlezen aan peuters en kleuters centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen.

De Nationale Voorleesdagen worden in Bibliotheek Houten geopend op dinsdag 18 januari met een cursus Muziek op Schoot, verzorgd door docente Christianne Maurer. Deze cursus wordt gegeven van 10.15 uur tot 11.00 uur; gratis toegangskaartjes hiervoor zijn af te halen in de Bibliotheek.

Bibliotheek Houten organiseert een speciale peuterochtend op donderdag 20 januari en donderdag 27 januari voor kinderen van 0 t/m 4 jaar en hun ouders, grootouders of verzorgers.

Tijdens deze inloopochtenden wordt steeds om 10.30 uur voorgelezen uit het vertelkastje. Tijdens de Nationale Voorleesdagen krijgen alle nieuwe leden van 0 t/m 6 jaar een cadeautje (zolang de voorraad strekt).

Voor ouders van peuters en kleuters ligt in de Houtense Bibliotheek een nieuwe brochure klaar: Kleintje Boek. In dit boekje staan de tien mooiste prentenboeken van het jaar, voorzien van handige voorleestips.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).