Politie Zeeland


O-396-2005 Aangehouden terzake belediging

Een 25-jarige man uit Bergen Op Zoom is vanmiddag omstreeks 14.35 uur aangehouden wegens belediging van politieagenten.
De man reed, in zijn auto, over de Nieuwe Postweg in Tholen, en vond het nodig zijn middelvinger op te steken naar tegemoetkomende agenten. De agenten zijn de man hierop achterna gereden en hebben de man proces-verbaal aangezegd. Hier was de man het niet mee eens en hij liet zich beledigend uit ten opzichte van de agenten. Hierop is de man aangehouden en meegenomen naar het bureau waar hij verder werd verhoord. Na overleg met de Officier van Justitie werd besloten de man een boete te geven van 210 euro.


O-397-2005 Diefstal paardentrailer

Van een erf aan de Oostmolenweg in Kloetinge is een paardentrailer weggenomen.
De diefstal heeft plaatsgevonden tussen 10 januari 08.00 uur en 16 januari 12.00 uur. Het kenteken van de trailer is 94-77-WG en hij is groen met wit gekleurd.


W-398-2005 Poging inbraak in auto

Vanmiddag omstreeks 15.10 uur is geprobeerd in te breken in een personenauto die geparkeerd stond op de Zwanenburgseweg in Vlissingen.
Van de auto werd een ruit ingeslagen. Er is niets uit de auto weggehaald.


W-399-2005 Aangehouden op verdenking van bezit harddrugs

Vanmiddag rond 17.20 uur is een 46-jarige Vlissinger aangehouden op verdenking van het in bezit hebben van harddrugs.
De man werd door de politie gecontroleerd toen hij op zijn scooter reed. Toen hem gevraagd werd om zijn zakken leeg te maken weigerde de man dit. Toen agenten hem wilden fouilleren rende de man weg en werd even later gevonden in de bosjes in de Joost de Moorstraat in Vlissingen. Hier werd de man aangehouden op verdenking van voornoemd feit. Op de plek waar de man zich verstopt had werd een hoeveelheid harddrugs gevonden. De man wordt nog verhoord.


W-400-2005 Verkeersongeval Vlissingen

Vanmiddag rond 17.12 uur heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op de Sloeweg in Vlissingen.
Een 26-jarige automobilist uit de gemeente Veere reed over de Sloeweg en moest plotseling remmen. Hierdoor reed een 48-jarige Duitse automobilist, die achter hem reed, tegen zijn auto aan en ontstond een aanrijding waarbij beide voertuigen beschadigden.


O-401-2005 Poging diefstal auto

Op de Stationsweg in Kruiningen is geprobeerd een auto weg te nemen.
Tussen 07.15 en 17.00 uur vanmiddag stond de auto aldaar geparkeerd. De eigenaar kwam bij zijn voertuig terug en ontdekte dat er met de bedrading gerommeld was. Waardoor de diefstal niet is gelukt is niet bekend.


W-402-2005 Vernieling auto Vlissingen

Een geparkeerde auto op de Toutenburg is vanavond tussen 17.15 en 19.10 uur vernield.
Er is een diepe kras in de lak gezet. Een schadebedrag is niet bekend.





Politie Zeeland