Gemeente Geldrop-Mierlo


18 januari 2005

INFORMATIEBIJEENKOMST IN OUDERENSOOS DE VLIEGERT Meer weten over het Loket van A tot Z?

Op donderdag 20 januari vindt er in ouderensoos De Vliegert aan de Irenestraat 15 in Mierlo een informatiebijeenkomst plaats over het Loket van A tot Z. Dit loket is gevestigd in het gemeentehuis van Mierlo. De bijeenkomst start om13.30 uur en duurt uiterlijk tot 15.00 uur. U krijgt toelichting over het hoe en waarom van het Loket van A tot Z. Verder krijgt u meer informatie over het aanvragen van WVG- en RIO indicaties.

Bij het Loket van A tot Z werken mensen van het team Wet Voorzieningen Gehandicapten (WVG) en van het Regionaal Indicatie Orgaan (RIO). Zij helpen u graag met vragen over onder meer vervoersvoorzieningen, maaltijdvoorziening, aangepaste woonvoorzieningen, (tijdelijke) opnames in een verpleeghuis en rolstoelvoorzieningen. Medewerkers van dit loket brengen samen met u uw situatie in beeld en beantwoorden uw vragen. Zij verwijzen u graag naar de juiste instantie. Het loket van A tot Z is voorlopig alleen bedoeld voor inwoners van Mierlo.

Openingstijden
Het Loket van A tot Z is gehuisvest in de centrale hal van het gemeentehuis in Mierlo (Dorpsstraat 210). Het loket is elke werkdag geopend van 09.00 tot 12.30 uur. U hoeft geen afspraak te maken. Kunt u niet persoonlijk komen, neem dan telefonisch contact op met de medewerkers van het loket, telefoon: 040-2893980. Op verzoek is het mogelijk om thuis te worden bezocht. Buiten de openingstijden kunt u voor spoedeisende AWBZ-hulpvragen bellen naar het bovenstaande telefoonnummer. U wordt dan doorverbonden met een medewerken van het RIO (Regionaal Indicatie Orgaan).