Keurmerk Florimark


____________________

Deelnemersbijeenkomst Florimark Handel.

Keurmerken in de sierteeltketen. Wat betekenen ze precies voor u als handelaar? Waar vragen consumenten, retailorganisaties en bloemistenketens écht om? Hoe zit het eigenlijk met Florimark Productie en MPS? Hoe kunt u als handelaar aan de voorwaarden van EurepGAP voldoen? Heeft de handel de aspecten van maatschappelijk verantwoord ondernemen voldoende geborgd in haar keurmerk? Kortom: voldoende stof voor discussie......

Over bovenstaande vragen én de vragen die ú nog heeft op dit gebied willen wij graag met u van gedachten wisselen, tijdens de volgende deelnemersbijeenkomst Florimark Handel. Wij nodigen alle gecertificeerde bedrijven en alle bedrijven die momenteel werken aan de implementatie van Florimark Handel van harte uit voor een discussiemiddag op donderdagmiddag 20 januari 2005 in het gebouw "de Legakker" van de VGB in Aalsmeer van 13.30 tot 16.00.

Er zijn geen presentaties deze middag. Wel veel discussie over actuele vragen en onderwerpen tussen een discussiepanel en u als Florimarkdeelnemers. De middag staat onder leiding van Jan-Willem Wessel, voormalig directeur van het HBAG. Het discussiepanel bestaat uit kenners van de retail en keurmerken bij de retail en vertegenwoordigers vanuit MPS en vanuit de groothandel.

Wij zien u graag op 20 januari 2005!