Politie Flevoland

Getuigen gezocht van ongeval

Almere 20-01-2005 - De politie in Almere Buiten is op zoek naar getuigen van een aanrijding op de Koppeldreef, die maandagmorgen rond negen uur plaatsvond. Daarbij raakte een 14-jarig meisje uit Almere gewond. De veroorzaker, een onbekende automobilist van een grijze auto reed daarna door.

Het meisje fietste op het fietspad ter hoogte van de rotonde Koppeldreef, Westerdreef en Polderdreef. Ze wilde het fietspad oversteken richting Doe Mere, waar komend van het Westeinde de auto aan kwam rijden. Op het moment van oversteken, werd de achterzijde van haar fiets geraakt. Daardoor kwam ze te vallen en liep letsel op aan haar arm en had op meerdere plekken schaafwonden. De auto stopte niet en ging er vandoor richting de Polderdreef dan wel Koppeldreef.

De politie is op zoek naar getuigen. Ook wil de politie Almere graag in contact komen met een meisje dat het slachtoffer geholpen heeft, maar verder onbekend gebleven is. Getuigen die het ongeval gezien hebben of meer informatie hebben, kunnen zich melden bij de politie. Dat kan op het bureau of op 0900-8844.