FloraHolland, v/h Bloemenveiling Holland


Januari

---

Eerste dag FloraHolland Winterbeurs goed bezocht

FLORAHOLLAND (20 jan. 2005) - De FloraHolland Winterbeurs opende gisteren haar deuren en werd door een groot aantal kopers bezocht. De bezoekers werden in winterse sferen ontvangen en waren zeer te spreken over het brede assortiment boomkwekerijproducten en bol-op-pot producten dat op de Winterbeurs te zien is.

Op de Winterbeurs worden ruim 1.500 partijen boomkwekerijproducten en bol-op-pot producten gepresenteerd op het order- en denenplein. De bezoekers oriënteerden zich hier samen met hun bemiddelaar van FloraHolland op het komende seizoen.

Daarnaast presenteren een veertigtal kwekers op het kwekersplein hun bedrijf en producten. Bezoekers waren zeer te spreken over het grote aantal kwekers op het kwekersplein. Dit gaf de bezoekers de mogelijkheid zich direct te laten informeren door de kwekers en eventueel afspraken te maken.

Ook de themapresentaties werden positief ontvangen. De bol-op-pot presentatie vormde een echte blikvanger waar kopers enthousiast op reageerden. Daarnaast stond er een presentatie van vernieuwende toepassingsmogelijkheden van boomkwekerijproducten en een presentatie van verpakkingsmogelijkheden voor boomkwekerijproducten.

De FloraHolland Winterbeurs is donderdag 20 januari nog geopend van 09.00 tot 15.00 uur en vindt plaats in het Plantariumgebouw in Hazerswoude-dorp (I.T.C. Terrein Boskoop).


---