Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 20 januari 2004

J.B. DAINES NIEUWE VICE PRESIDENT EN GENERAL MANAGER INFOCUS EMEA

J.B. Daines is per januari benoemd tot vice president en general manager van InFocus voor de regio Europa, Midden Oosten en Afrika (EMEA). Daines is verantwoordelijk voor de uitbreiding van de Europese sales en marketingactiviteiten van de marktleider op het gebied van projectoren en presentatieproducten. Hij opereert vanuit het EMEA kantoor in Amterdam en vervangt Amar Samra, die wereldwijd verantwoordelijk wordt voor de product portfolio's.

Met nieuwe technologieën zoals front en rear-projectie en thin display-oplossingen, richt Daines zich in 2005 op nieuwe markten, waaronder de onderwijssector. J.B. Daines is sinds 1997 werkzaam bij InFocus en vervulde diverse internationale, leidinggevende functies binnen het bedrijf. Hij heeft 14 jaar internationale ervaring op het gebied van verkoop en marketing.

Over InFocus Corporation
InFocus® Corporation (Nasdaq: INFS) is wereldwijd marktleider in digitale projectie voor zakelijk en thuisgebruik. Het bedrijf biedt de meest uitgebreide serie projectoren en presentatieproducten. Oplossingen variëren van 0,9 kg lichtgewicht draagbare projectoren tot uitgebreide producten en wireless oplossingen voor vergaderruimtes en installatie- en integratieoplossingen voor grote groepen. Het Europese hoofdkantoor, waar ruim 50 mensen werkzaam zijn, is gevestigd in Amsterdam. Het hoofdkantoor van InFocus Corporation bevindt zich in Wilsonville, Oregon. Daarnaast is InFocus vertegenwoordigd in diverse landen in Europa en Azië. Meer informatie is te vinden op www.infocus.com.

# # #

Beeldmateriaal is te downloaden via: http://www.edelmannederland.nl/upload/foto/PR816gr.jpg

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Jolanda Medendorp
InFocus Corporation
Sr. MarCom Manager EMEA
Telefoon: 020- 579 2165
mailto:Jolanda.Medendorp@InFocus.com
www.InFocus.com / www.askprojectors.com / www.InFocushome.com

Rianne van der Sar
Edelman
Telefoon: 023 - 554 2030
mailto:rianne.vandersar@edelman.com
www.edelman.com/nl/pressroom