JMW

Harry van den Bergh voorzitter Raad van Toezicht JMW

Met ingang van 1 januari 2005 heeft Joods Maatschappelijk Werk een nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht in de persoon van drs H.J. van den Bergh. Harry van den Bergh was lid van de Tweede Kamer, lid van de Raad van Europa en vervult vele maatschappelijke en politieke functies. Als voorzitter van de Raad van Toezicht van JMW volgt hij mr A.Ph. Hertog op. Fons Hertog, burgemeester van de Haarlemmermeer, was vanaf mei 1999 lid van het dagelijks bestuur van JMW en werd na een bestuurlijke herstructurering op 1 september 2002 benoemd tot de eerste voorzitter van de Raad van Toezicht. Fons Hertog heeft de Raad van Toezicht aangestuurd tijdens een voor JMW zeer hectische periode.
Joods Maatschappelijk Werk coördineert de sociale zorg voor de gehele Joodse Gemeenschap in Nederland. Het werkveld is uitzonderlijk breed en omvat een groot aantal hulpverlenings- en sociaal-culturele activiteiten.

Bezoek voor meer informatie over JMW de website www.joodswelzijn.nl of bel met de algemeen directeur/bestuurder Hans Vuijsje of directiesecretaris André Agsteribbe, tel. 020 5776 577.

20 jan 05 13:30