Dienstenbond CNV

Archief

Aldipress - Ledenvergaderingen voorstellen CAO
20-01-2005

De CAO-onderhandelingen met Aldipress gaan binnenkort weer starten. Voordat we dit overleg ingaan willen we eerst met u spreken over de voorstellen die de CNV Dienstenbond namens u zal gaan doen. Daarom nodigen wij u uit voor een tweetal ledenvergaderingen.

Na een roerig jaar, zowel voor de medewerkers van Aldipress in Amsterdam in verband met de voorgenomen verhuizing, als voor de CNV Dienstenbond met alle acties tegen het kabinetsbeleid, treedt de CNV Dienstenbond binnenkort in overleg met Aldipress over de nieuwe CAO. Binnenkort zal ik op grond van het "Museumplein-akkoord", de arbeidsvoorwaardennota van de CNV Dienstenbond en geluiden die ik heb afgelopen jaar uit de organisatie heb opgepikt een concept-voorstellenbrief maken. Graag betrek ik daarbij ook uw wensen en opmerkingen. Daarom nodig ik u uit voor een tweetal ledenvergaderingen op

Maandag 31 januari van 14.00 tot 15.00 uur te Amsterdam en woensdag 9 februari te Duiven (tijd wordt nader bekend gemaakt)

De locatie zullen te zijner tijd op de locaties bekend zijn. Ik hoop dat ik u allen tijdens de ledenvergaderingen mag ontmoeten. Mocht uw collega geĂŻnteresseerd zijn in lidmaatschap van de CNV Dienstenbond dan mag u hem/haar natuurlijk meenemen. Mocht u op de genoemde data verhinderd zijn dat kunt u ook telefonisch of per mail uw wensen c.q. opmerkingen doorgeven.

Mocht u naar aanleiding van het voorgaande vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u contact met mij opnemen telefoonummer (055)5772640 of e-mail j.warnaar@cnvdibo.nl