Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

http://www.minlnv.nl

MINLNV: Benoeming

20 januari 2005

BENOEMINGEN

De heer drs. R.J.T. van Lint is met ingang van 1 februari 2005 benoemd tot directeur van de Plantenziektenkundige Dienst (PD). In deze functie volgt hij mevrouw prof. dr. L. van Vloten-Doting op.

Rob van Lint (46) studeerde biologie aan de Rijksuniversiteit Leiden en bedrijfskunde voor de publieke sector aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is sinds 2000 in dienst van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, eerst als plaatsvervangend directeur Landbouw en de laatste vier jaar als directeur Visserij. Ir. G. (Ger) de Peuter (48) zal de functie van directeur Visserij waarnemen.

De heer mr. ing. H.A. Harmsma is met ingang van 1 februari 2005 benoemd tot plaatsvervangend directeur van de Plantenziektenkundige Dienst. In deze functie volgt hij de heer drs. G.H.J.M. Versteijlen op.

Harmen Harmsma (45) studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en bosbouw aan de Hogere Bosbouwschool in Velp. Hij is sinds 1982 werkzaam bij het ministerie van LNV waar hij diverse functies bekleedde. Zijn laatste functies waren plaatsvervangend directeur LASER en programmamanager Baten Lasten Dienst bij de Plantenziektenkundige Dienst.

20 jan 05 15:03