Dienstenbond CNV

Archief

Heemskerk B.V. - Aandachtspunten
20-01-2005

De afgelopen periode zijn door een aantal leden punten aangedragen die spelen binnen Heemskerk B.V.. Om een volledig beeld te krijgen van wat er leeft op de werkvloer vragen wij om uw inbreng middels bijgevoegd reactieformulier. Als start zal de CNV Dienstenbond op 10 februari met de ondernemingsraad in overleg gaan om de gang van zaken te bespreken.

Binnen Heemskerk B.V. hebben de afgelopen maanden een aantal wijzigingen in de arbeidsvoorwaarden plaatsgevonden. Van een aantal leden hebben wij informatie gekregen dat ook nu nog er het nodige speelt op de werkvloer. De CNV Dienstenbond zal deze punten oppakken en aan de orde stellen. Om dit goed te kunnen doen willen wij een inventarisatie maken van alle punten die spelen. U als werknemer weet het beste wat er leeft op de werkvloer en wij vragen u dan ook om uw inbreng.

U kunt dit doen met het bijgevoegde antwoordformulier tot uiterlijk 10 februari

Mocht u al punten hebben aangedragen, dan vragen wij u voor de volledigheid dit nogmaals te doen. De aangedragen punten zullen uiteraard vertrouwelijk worden behandeld.

Op 10 februari zal de CNV Dienstenbond met de ondernemingsraad om de tafel gaan zitten om de gang van zaken te bespreken. De CNV Dienstenbond hoopt dat daarmee een start zal worden gemaakt naar een constructieve en nauwe samenwerking voor de toekomst.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met uw bestuurder Harrie de Vaan. U kunt hem bereiken op telefoonnummer (010)2651111 of per e-mail op het adres h.devaan@cnvdibo.nl