Ingezonden persbericht


Pleon breidt Brusselse dienstverlening verder uit

Anja Verheij (1971) managing partner Pleon België

Amsterdam, 20 anuari 2005 -- Communicatieadviesbureau Pleon heeft zijn kantoor in Brussel uitgebreid met de disciplines corporate communicatie, pr en marketing. De Europese public-affairsgroep van Pleon was al in Brussel gevestigd. Anja Verheij, werkzaam bij Pleon Amsterdam, wordt verantwoordelijk voor de Brusselse corporate communicatie, pr- en marketinggroep. Zij zal een brugfunctie vervullen tussen het Amsterdamse en het Brusselse kantoor.

Met deze uitbreiding kan Pleon zijn Belgische opdrachtgevers beter bedienen vanuit de lokale markt. Het Brusselse kantoor zal een speciale plek krijgen in het Pleon-netwerk. Enerzijds richt het zich op de Belgische markt, anderzijds zal het een spil zijn in het Europese netwerk.

Anja Verheij (1971) is managing partner van Pleon en mededirecteur van Pleon Benelux. Ook was ze lid van het Europese managementteam van communicatiebureau Brodeur Worldwide dat in oktober 2004 is opgegaan in Pleon. Verheij zal nauw gaan samenwerken met Hermann Drummer, directeur Public Affairs van Pleon Brussel.

Verheij: "Opdrachtgevers hebben steeds meer behoefte aan een combinatie van advies op het gebied van politiek, economie en communicatie. Het Brusselse kantoor zal hier goed in kunnen voorzien. International accountmanagement en het toepassen van informatie uit het Europees parlement zullen een belangrijk onderdeel vormen van de groep."

Een foto van Anja Verheij vindt u op de volgende locatie:

http://www.persinfo.nl/file.php?clientId=30&fileId=271&returnPath=%2Fimages.php%3FclientId%3D30

Over Pleon
Pleon is een Europees communicatieadviesbureau met 680 medewerkers en 23 vestigingen in negen Europese landen. In de overige Europese landen en in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika en Azië wordt Pleon onder meer vertegenwoordigd door partners uit het Brodeur-netwerk. Met Europese specialisten op het gebied van pr, public affairs, corporate communications, marketing, change management, risk management en design helpt Pleon organisaties bij het realiseren van groei en draagvlak. Binnen de Omnicom-groep maakt Pleon deel uit van BBDO Europe.

Pleon heeft kantoren in: Amsterdam, Berlijn, Bonn, Brussel, Boedapest, Dresden, Düsseldorf, Frankfurt, Genua, Graz, Hamburg, Klagenfurt, Leipzig, Linz, Londen, Madrid, Milaan, München, Parijs, Rome, Salzburg, Stuttgart, Wenen.