PERSBERICHT - 2005-01-20

Charter Virgin Express van Brussel naar Valencia

Sinds december 2004 vliegt Virgin Express naar Valencia. In de buurt zijn een aantal zeer populaire toeristische bestemmingen zoals Calpe en Benidorm. Alicante ligt op iets meer dan een uur rijden van Valencia. Op dit moment wordt op maandag, woensdag en zaterdag gevlogen, later dit jaar waarschijnlijk dagelijks.

Neil Burrows, algemeen directeur van Virgin Express, verklaarde onlangs: "Wij zullen de frequentie op de lijn Brussel-Valencia stelselmatig verhogen. Wij verwachten trouwens dat we in de zomer van 2005 dagelijks naar de Valencia zullen vliegen. Deze nieuwe route is voor Virgin Express van strategisch belang. We bieden nu al heel wat bestemmingen aan langs de Spaanse Middellandse Zeekust, waardoor onze marktpositie alleen maar steviger wordt".

De andere Iberische bestemmingen van Virgin Express zijn Barcelona, Faro, Lissabon, Madrid, Malaga en Palma de Mallorca.

Met de opening van deze nieuwe luchtlijn richt de Belgische low cost carrier zich vooral tot het toeristisch publiek. Net zoals Malaga geniet Valencia van een mild winterklimaat. Heel wat Belgen en Nederlanders hebben in die regio namelijk een tweede verblijfplaats en krijgen vaak vrienden en familie uit deze landen op bezoek.

Uurrooster
Tijdens de winter vliegt Virgin Express driemaal per week van en naar het Spaanse Valencia (vanaf 1 maart zelfs 4 x per week):

Brussel-Valencia vertrek aankomst dagen TV 882 08:00 10:25 maandag, woensdag, zaterdag

Valencia-Brussel vertrek aankomst dagen TV 883 11:10 13:35 maandag, woensdag, zaterdag

Tarief
Enkele reis Brussel-Valencia vanaf 19* + luchthavenbelastingen

Reserveringen
www.virgin-express.com
via het call center (tel. 0900 265 8102)
via de lokale reisagent

NOOT VOOR DE REDACTIES (