Gemeente Capelle a/d IJssel

Nieuwsbrief: 20-01-2005 - Capelle Actueel

Verordening Burgerinitiatief
De gemeenteraad stelde op 13 december 2004 de verordening op het burgerinitiatief vast.

Werk in uitvoering
Op maandag 24 januari 2005 start de verbouwing van het Informatiecentrum op de begane grond van het gemeentehuis.

Burgemeester Van Doorne vraagt Capellenaren om ideeën voor Burgerjaarverslag
Welke informatie hoort volgens u thuis in het Burgerjaarverslag?

Buurtbemiddeling zoekt vrijwilligers
In iedere straat kan het voorkomen: buren die niet langer met elkaar willen of kunnen praten.

Capelle werkt aan Atolpad en het Hollandsch Diep Gemeente rooit bomen bij het Atolpad en het Hollandsch Diep

Groente-, Fruit- en Tuinafval (GFT)
In de buurten van Capelle waar wijkcontainers staan, treft u ook een groene verzamelcontainer aan speciaal voor uw groente-, fruit- en tuinafval.

Graffitibarometer
Periode 1 december 2004 - 1 januari 2005

Hoogheemraadschap baggert watergangen
Eind januari start het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard met het uitvoeren van het buitengewoon onderhoud van watergangen in Capelle aan den IJssel.

Uit de collegevergadering van 18 januari 2005
Op dinsdag 18 januari 2005 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

Vergadering Monumentencommissie (onder voorbehoud) De openbare vergadering van de Monumentencommissie vindt plaats op dinsdag 25 januari 2005 om 10.00 uur in het gemeentehuis aan de Rivierweg 111.

Vergadering Wijkoverlegplatform Fascinatio 24 januari 2005 Op maandag 24 januari 2005 om 20.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Fascinatio voor het eerst als WOP.

Vergadering Wijkoverlegplatform Middelwatering 25 januari 2005 Op dinsdag 25 januari 2005 om 20.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Middelwatering. De vergadering wordt gehouden in het gemeentehuis, Rivierweg 111.

Bekendmaking 15 december 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen in procedure zijn en een vergunning is verleend voor het oud-en nieuwfeest sportpark Schenkel.

Bekendmaking 22 december 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende belastingverordeningen, aanvragen invalidenparkeerplaats en benoeming toezichthouders kinderopvang in procedure of benoemd zijn.

Bekendmaking 29 december 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, sloopvergunningen en kapvergunningen in procedure zijn en de algemene verordening recreatiegebied Hitland is vastgesteld

Bekendmaking 5 januari 2005
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen en kapvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 12 januari 2005
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen en kapvergunningen in procedure zijn en een monumentevergunning is verleend.

Bekendmaking standplaatsvergunning Kralingseweg 3 januari 2005 De deelgemeente Prins Alexander maakt het volgende besluit bekend

Bekendmaking 19 januari 2005
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen in procedure zijn.

---

info@capelle-ijssel.nl