Landstede Open Huis


Frisse ideeën voor Raalter Hoftheater

Worden er normaal gesproken theatervoorstellingen in het Raalter Hoftheater gegeven, woensdag 12 januari was het podium beschikbaar voor derdejaars studenten van Landstede beroepsopleidingen Raalte.

Aankomend medewerkers Marketing, Communicatie en Directiesecretariaat presenteerden de resultaten van een onderzoek naar ondermeer het imago van het Hoftheater.

Tijdens de presentatie kreeg het Hoftheater adviezen voor een vernieuwing van het klantenbestand, maar ook een rapportage over de naamsbekendheid en het imago. Dit laatste gebeurde naar aanleiding van twee enquêtes die door de studenten werden gemaakt en afgenomen onder de bevolking van Raalte en omstreken. Bovendien werden er vier voorstellen voor een promotionele actie gedaan, waarmee stichting Hoftheater nieuwe activiteiten zou kunnen bieden. Hierbij brachten de studenten vooral een nieuwe doelgroep onder de aandacht, namelijk de jeugd!

De studenten gaven op professionele wijze vanaf het podium een toelichting, ondersteund door beelden en muziekfragmenten. Stichting het Hoftheater zorgde voor een verrassende en theatrale tussenact rond het thema plankenkoorts, door één van de acteurs van theatergroep Zwiekoteboebo!

De eerste reacties van de genodigden waren bijzonder lovend. Wij zijn verrast door de professionele aanpak en de frisse ideeën van deze studenten. We zullen zeer snel een vergadering beleggen, waarin wij de resultaten van deze onderzoeken en de suggesties voor promotie zullen bespreken, meldde Verdaasdonk van het Hoftheater na afloop van de presentaties.