Chronisch zieken en Gehandicapten Raad Nederland

nieuwjaarsreceptie

Lokatie nieuwjaarsreceptie wegens grote belangstelling verplaatst

De belangstelling voor de themabijeenkomst en de nieuwjaarsreceptie van NPCF, PGO, CG-Raad, FvO en anderen, op 20 januari, blijkt onverwachts enorm. Ook na de aangegeven deadline blijven de aanmeldingen binnenstromen en de teller staat inmiddels op ruim 450 ! Wij zijn natuurlijk blij met dit succes, maar het plaatste ons wel voor een logistiek probleem i.v.m. de beschikbare zaalcapaciteit. Om niet het risico te lopen dat we mensen terug moeten sturen is besloten om uit te wijken naar ruimere zalen.

De themabijeenkomst en de nieuwjaarsreceptie zullen plaatsvinden bij de Jaarbeurs, echter niet in de Beatrixhallen zoals aangegeven in de uitnodiging maar in het Hallencomplex aan de overzijde van de Beatrixhallen, in respectievelijk de Julianazaal en de Julianafoyer.

Iedereen die zich per e-mail heeft opgegeven, heeft inmiddels bericht ontvangen van deze veplaatsing. Daarnaast worden bij de Beatrixhal duidelijke bewegwijzeringsborden geplaatst. Wij zullen zelf ook met een paar mensen bij de Beatrixhal staan om mensen op te vangen en te helpen naar de Julianahal.

(Geplaatst: 20 januari 2005)
---