Ingezonden persbericht


Groningen, januari 2005

PERSBERICHT

Jong MKB Groningen presenteert jaarprogramma

Op donderdag 20 januari presenteert de nieuwe afdeling Groningen van Jong MKB het jaarprogramma 2005. Dat gebeurt tijdens een interactieve bijeenkomst met ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, die 0 tot 7 jaar staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De vergadering vindt plaats in Opleidingen- en Congrescentrum Meerwold, Laan Corpus den Hoorn 300 in Groningen (zie www.meerwold.nl).

Mogelijke JongMKB-leden in Groningen en hun relaties worden in Meerwold geïnformeerd over de activiteiten en dienstverlening van deze nieuwe en specifieke belangengroepering. De leden die zich aansluiten bij Jong MKB hebben een belangrijke stem in het jaarprogramma. Zelf kunnen ze bijvoorbeeld collega-ondernemers uitnodigen voor een Kijk in de Keuken. Ook Working Diners en andere netwerkbijeenkomsten met gastsprekers zijn voorzien in het jaarprogramma.

Op de vergadering van donderdagavond wordt verder het bestuur van Jong MKB afdeling Groningen gepresenteerd en komen de statuten en de begroting 2005 aan de orde. Het bestuur streeft naar een optimale dienstverlening voor leden, die binnen of buiten MKB Nederland aangeboden kan worden. Na de oprichtingsvergadering op 2 december j.l., ook in Meerwold, heeft het bestuur al enkele concrete aanvragen voor dienstverlening ontvangen en ingevuld.

Komende donderdagavond worden deze, en wellicht andere, projecten besproken. Na de pauze is er tijd voor 'netwerken', compleet met hapjes en drankjes. Overigens zijn ook relaties van ruim 100 uitgenodigde ondernemers uitgenodigd voor de bijeenkomst, die om 20.00 uur begint.

Jong MKB-ers die voor 20 januari een e-mail sturen naar het secretariaat van Jong MKB Groningen, via jongmkb@home.nl, zijn verzekerd van deze GRATIS toegankelijke bijeenkomst.

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie (