Grolsch NV

Aankondiging benoeming lid raad van bestuur Grolsch

Aankondiging benoeming lid raad van bestuur Grolsch

Enschede, 20 januari 2005

Koninklijke Grolsch N.V. is voornemens om op 19 april 2005 de heer drs. A.J.Th. Kaaks RC te benoemen tot lid van de raad van bestuur, verantwoordelijk voor financiën en administratie. Het huidige lid van de raad van bestuur verantwoordelijk voor financiën en administratie, de heer drs. P.M.M. Tromp RA, zal per 19 april 2005 terugtreden wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

De heer drs. A.J.Th. Kaaks RC (Arjan) treedt per 1 april 2005 in dienst bij Grolsch. De raad van commissarissen heeft het voornemen de heer Kaaks te benoemen tot lid van de raad van bestuur verantwoordelijk voor financiën en administratie tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders op 19 april 2005.

De heer Kaaks is 38 jaar en heeft 12 jaar werkervaring bij Unilever. De heer Kaaks is sedert 2003 Finance & IT Director van de Scandinavische ijs- en diepvriesactiviteiten van Unilever (ICF Nordic te Stockholm, Zweden).

De heer Tromp bereikt in 2005 de 62-jarige leeftijd, hetgeen de bij Grolsch geldende pensioenleeftijd is voor leden van de raad van bestuur. De heer Tromp treedt terug op 19 april 2005, tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders. Vanaf het moment dat de heer Tromp aftreedt zal de heer Kaaks zijn taken binnen de raad van bestuur overnemen.

Na de voorgenomen benoeming en de pensionering van de heer Tromp zal de raad van bestuur bestaan uit de heren drs. A.J. Pasman (voorzitter, portefeuille Nederland), drs. A.J.Th. Kaaks RC (portefeuille financiën en administratie) en drs. R. Snel (portefeuille internationaal).