DHV benoemt internationale regiodirecteuren


20 januari 2005 - Het advies- en ingenieursbureau DHV heeft regiodirecteuren benoemd voor de aansturing van zijn vestigingen en activiteiten in Europa en Azië.

De wijziging in de managementstructuur is in het leven geroepen ter bevordering van de internationalisatie van de DHV Groep. De integrale aansturing vanuit het regiomanagement moet leiden tot een sterkere profilering van de internationale expertisegebieden en een betere samenwerking tussen de verschillende internationale bedrijfsonderdelen.
Het regiomanagement is als volgt samengesteld:
Regiodirecteur Europa (excl. Nederland en België): ir. D.J. Bleyerveld
Regiodirecteur Azië: ir. A.J.M. Galavazi
De heer Bleyerveld was sinds 1 mei 2003 verantwoordelijk voor de aansturing van de DHV-bedrijven in Centraal- en Oost-Europa en Azië. Daarvoor was hij stafdirecteur Corporate Initiatives en werkte hij van 1992 tot 2002 voor DHV in Portugal en Spanje. Van 1990 tot 1992 was hij verantwoordelijk voor de oprichting van de DHV-kantoren in Polen, Tsjechië en Hongarije.
De heer Galavazi was sinds 1 mei 2003 directeur van de business group Bouw en Industrie. Daarvoor was hij verantwoordelijk voor de aansturing van de DHV-bedrijven in Centraal- en Oost-Europa en Azië. Hij werkte van 1989 tot 1998 voor DHV in Indonesië.


Meer informatie
DHV
Jeannette van Enst
(033) 468 20 15